şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ can sıkıntısı için..
Yazar Mesaj
efsan
Tarih 15 Şubat 2008 13:57
Mesaj konusu can sıkıntısı için..
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
annem hep 'can sıkıntısı iyidir, kolay çıkmaz' der gıcık eder beni.. anlatamazsınız, bir şeyler yapmak istersiniz lakin aklınıza hiçbir şey gelmez. hatta zamanınızın boşa geçtiğini düşünürsünüz, keyfiniz kaçar, daha çok can sıkıntısı..

ben sinemaya giderim büyük ihtimal yada dolaşırım kulağımda kulaklık,deniz kenarı..peki siz? alternatif üretelim ki kopya çekmesi kolay olsun
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 15 Şubat 2008 17:21
Mesaj konusu Re: can sıkıntısı için..
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
valla benim de şuan tam yapmak istediğim şeyler açıkçası. yani bir kısmı oldu bir kısmı olmadı :) kulağımda kulaklık üsküdar sahilindeyim, sinemaya gidecektim ama üsküdardaki tek sinema salonu da kapanmış dediler :D alternatif, ben de kafeye gidiyim,nete takılıyım dedim. tesadüf :)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 15 Şubat 2008 19:02
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bende genelde evde bilgisayar başında yada televizyon başında onlarda yetmiyorsa odamda son ses müzikle şarkı sölerim odamı olmadı arkadaşlarımla olurum yada tek başıma kafeye gider çayımı içer kitap okurum
efsundeniz
Tarih 15 Şubat 2008 19:41
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
pc başında oluyorum bu sırada müzik dinliyorum olmadı yeni bir kitaba başladım çok heycanlı onu okuyorum o da olmadı birsürü müzik dergisi alıyorum yemek yiyiyorum en son şans kuaföre gidiyorum artık orayada gidemicem kestirecek saç kalmadı
theconqueror
Tarih 15 Şubat 2008 23:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
valla sıkıldığım zaman hemen kağıt kaleme sarılır şiir yazarım,birşeyler karalarım,gitarımı akord edip edip bozarım tabiki müzikte eksik olmaz....
umuts
Tarih 16 Şubat 2008 00:01
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 412
hemen telefona sarılırım, başkalarının da canını sıkayım isterim ( çok kötüyüm demi ). kafamı dağıtmak için samimi olayım olmayayım insanlarla konuşmak hatta gelişi güzel konuşmak anlık gündemden mesela beni rahatlatır.konuşmak iyidir ruhu susturur
sinem010
Tarih 16 Şubat 2008 00:41
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Adana Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 61
msnde olduğum için pek canım sıkılmaz ama bazen giremiyorsun o zaman dışarı çıkarım dolaşırım arkadaşlarımla buluşurum kitap okurum o zaman can sıkıntım gider
sinan
Tarih 16 Şubat 2008 00:54
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
pardon ablacım ama, hayatını msn e endexlemenden endişe duyan benden başka birileri var mı acaba merak ettim
pussuk
Tarih 16 Şubat 2008 00:59
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
sinana katılıyorum benimde senin yaşında kardeşim var ve okul hayatı dışında her şeyi bilgisayara üzerine endeksli sana büyüklük taslamak değil amacımız ama bende öncelerden hep msn başındaydın ve ailemden çok laflar işittim ve haklıydılar odamdan hiç çıkmıyor devamlı msnde arkadaşlarımla sohbet ediyordum onlarda buna çok kızıyorlardı bence hayatını bukadar endeksleme bu bir öğüt değil sakın yanlış anlama tavsiyedir. çünkü bende çok çektim bundan kimsenin çekmesini istemem
Sebomyna
Tarih 16 Şubat 2008 01:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 121
Aynı fikirdeyim bu msnnin insanların bu kadar hayatının parçası olması ne kadar doğru acaba neyse herkesin kendi fikridir.Ben canım sıkıldığında genelde film izlerim filmin akışına kaptırmak çoğu şeyden uzaklaştırır beni.Müzik dinlenme kaynağı zaten.Bide farklı yerleri keşvetmek güzel oluyo bazen dışarı atıp kendini hiç görmediğin yerleri görmek
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5  Sonraki