| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ can sıkıntısı için.. |
| Yazar |
Mesaj |
| efsan |
 15 Şubat 2008 13:57
 can sıkıntısı için.. |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
annem hep 'can sıkıntısı iyidir, kolay çıkmaz' der gıcık eder beni.. anlatamazsınız, bir şeyler yapmak istersiniz lakin aklınıza hiçbir şey gelmez. hatta zamanınızın boşa geçtiğini düşünürsünüz, keyfiniz kaçar, daha çok can sıkıntısı..
ben sinemaya giderim büyük ihtimal yada dolaşırım kulağımda kulaklık,deniz kenarı..peki siz? alternatif üretelim ki kopya çekmesi kolay olsun |
| |
|
| |
|
| sinan |
 15 Şubat 2008 17:21
 Re: can sıkıntısı için.. |
|
|
Site Admin
|
|
valla benim de şuan tam yapmak istediğim şeyler açıkçası. yani bir kısmı oldu bir kısmı olmadı :) kulağımda kulaklık üsküdar sahilindeyim, sinemaya gidecektim ama üsküdardaki tek sinema salonu da kapanmış dediler :D alternatif, ben de kafeye gidiyim,nete takılıyım dedim. tesadüf :) |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 15 Şubat 2008 19:02
|
|

Aktif Üye
|
bende genelde evde bilgisayar başında yada televizyon başında onlarda yetmiyorsa odamda son ses müzikle şarkı sölerim odamı olmadı arkadaşlarımla olurum yada tek başıma kafeye gider çayımı içer kitap okurum |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 15 Şubat 2008 19:41
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
pc başında oluyorum bu sırada müzik dinliyorum olmadı yeni bir kitaba başladım çok heycanlı onu okuyorum o da olmadı birsürü müzik dergisi alıyorum yemek yiyiyorum en son şans kuaföre gidiyorum artık orayada gidemicem kestirecek saç kalmadı |
| |
|
| |
 |
| theconqueror |
 15 Şubat 2008 23:06
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
valla sıkıldığım zaman hemen kağıt kaleme sarılır şiir yazarım,birşeyler karalarım,gitarımı akord edip edip bozarım tabiki müzikte eksik olmaz.... |
| |
|
| |
 |
| umuts |
 16 Şubat 2008 00:01
|
|

Site Ahalisi
|
hemen telefona sarılırım, başkalarının da canını sıkayım isterim ( çok kötüyüm demi ). kafamı dağıtmak için samimi olayım olmayayım insanlarla konuşmak hatta gelişi güzel konuşmak anlık gündemden mesela beni rahatlatır.konuşmak iyidir ruhu susturur |
| |
|
| |
 |
| sinem010 |
 16 Şubat 2008 00:41
|
|

Üye
|
|
msnde olduğum için pek canım sıkılmaz ama bazen giremiyorsun o zaman dışarı çıkarım dolaşırım arkadaşlarımla buluşurum kitap okurum o zaman can sıkıntım gider |
| |
|
| |
|
| sinan |
 16 Şubat 2008 00:54
|
|
Site Admin
|
|
pardon ablacım ama, hayatını msn e endexlemenden endişe duyan benden başka birileri var mı acaba merak ettim |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 16 Şubat 2008 00:59
|
|

Aktif Üye
|
sinana katılıyorum benimde senin yaşında kardeşim var ve okul hayatı dışında her şeyi bilgisayara üzerine endeksli sana büyüklük taslamak değil amacımız ama bende öncelerden hep msn başındaydın ve ailemden çok laflar işittim ve haklıydılar odamdan hiç çıkmıyor devamlı msnde arkadaşlarımla sohbet ediyordum onlarda buna çok kızıyorlardı bence hayatını bukadar endeksleme bu bir öğüt değil sakın yanlış anlama tavsiyedir. çünkü bende çok çektim bundan kimsenin çekmesini istemem |
| |
|
| |
|
| Sebomyna |
 16 Şubat 2008 01:09
|
|

Aktif Üye
|
|
Aynı fikirdeyim bu msnnin insanların bu kadar hayatının parçası olması ne kadar doğru acaba neyse herkesin kendi fikridir.Ben canım sıkıldığında genelde film izlerim filmin akışına kaptırmak çoğu şeyden uzaklaştırır beni.Müzik dinlenme kaynağı zaten.Bide farklı yerleri keşvetmek güzel oluyo bazen dışarı atıp kendini hiç görmediğin yerleri görmek |
| |
|
| |
 |