şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ can sıkıntısı için..
Yazar Mesaj
efsan
Tarih 16 Şubat 2008 01:16
Mesaj konusu Re: can sıkıntısı için..
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
bazı dönemler vardır; sadece belirli şeylerle ilgilenirsiniz. mesela 1 şarkıyı 1 hafta dinlersiniz yada belirli tarz kıyafetleri 1 sene giyersiniz, sonrasında kendinize hayret edersiniz ben bunları nasıl giydim diye ve ya kitap okumaya sararsınız, birden bırakırsınız, elinize almak gelmez içinizden.. bence sinemin ki de böyle bir şey, en azından umuyorum. çünkü ben de yaklaşık 3-4 sene öncesine kadar bilgisayarın başından kalkmıyordum. şimdi ise çok seyret nete giriyorum, işim olduğunda oturuyorum bilgisayarın başına bir de film izlerken

ayrıca hala enteresan bir fikir yok. demek hepimiz normaliz
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinem010
Tarih 16 Şubat 2008 12:10
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Adana Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 61
öğütleriniz için hepinize teşekkürler yada tavsiyeleriniz için
mysterious61
Tarih 16 Şubat 2008 18:37
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 51
canım sıkılıyosa büyük ihtimal dışarı dolaşmaya çıkarım çıktıktan sonrada rüzgar nereye savurursa oraya
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 18 Şubat 2008 15:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 522
ya valla ben hemen kalem ve beyaz bir kağıt alırım önüme koyarım başlarım resim yapmaya sessiz saki bir ortam olacak ama müzik olmayacak kafamın yoğun olduğu anlatrda canım sıkıldığı için
sessizliği ararım canım sıkıldığında
veya
yaz ise dışarıya bir kilim sararım ve gözlerimi gökyüzüne dikerim derin derin nefes alırım o anın hiç bitmesini istemem
birde böyle can sıkıntımı gideririm
multeciyim
Tarih 22 Şubat 2008 17:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
benim pek canımın sıkıldığı söylenemez dersler dışında müzikle uğraşıyorum zaten o tüm günümü alıyor Rock
pussuk
Tarih 22 Şubat 2008 23:20
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
o yazdıklarıma ek olarak kedimle oynarım onu yazmayı unutmuşum daha doğrusu yeni fark ettim canım sıkılınca ona sataşıyorum bide odamın düzenini değiştiririm
Hazal
Tarih 23 Şubat 2008 00:51
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 737
mp3 takarım kulağıma zaten kulağımdaki ses Şebnem Ferah tır.. öyle uykuya dalarım.. bazen müzik dinleyerek ağlarım vs... ama mutlaka müzik işin içindedir...
denizZ
Tarih 23 Şubat 2008 18:38
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben de ne zaman anneme çok fazla bu cümleyi kursam (canım sıkılıyor), aynı gıcık "espri"yle karşılaşıyorum, sıkı can iyidir çıkmaz. ama çok sıkarsan da nefessiz kalmaz mı!
ben canım sıkılınca eğer müzik, bilgisayar, kitap falan işe yaramazsa ya kaleme sarılırım yazarım çizerim, ya da yeni bişeyler yaratmaya çalışırım, böyle ufak tefek ilginç tasarımlar...
pelinn
Tarih 24 Şubat 2008 02:08
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 385
gece uyuyacağım bir zamanda ise (bir de moralim bozuksa) şebnem ferah dinleyerek ağlamak çok rahatlatır beni...ama onun dışında evde pasta yapma çabalarım da can sıkıntısına birebir
gitarci
Tarih 29 Şubat 2008 20:26
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
benim ne zaman canım sıkılsa elime alırım gitarımı ve içimden gelenlerden birşeyler oluşturmaya calışırım. ama bunları kimse bilmez.sadece bende saklı durur....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki