şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ M.Kemal Atatürk ~ ben Atatürkçü değilim!!
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 30 Aralık 2007 21:16
Mesaj konusu Re: ben Atatürkçü değilim!!
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
gerçekten çok güzel bi yazı çok teşekür ediyorum...
  Kullanıcının profilini görüntüle
emine87
Tarih 23 Şubat 2008 23:01
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Bursa Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 12
kemal paşaya katılıyorum ,
bende atatürkçü değilim....
merwe23
Tarih 12 Haziran 2008 15:28
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 141
Atatürkçü gençlik olarak bu durumu sadece yazılarda kılmak bizim elimizde

Atam izindeyiz
murat5555
Tarih 24 Haziran 2008 20:42
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Samsun Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
yazıyı bizimle paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.henüz bu yazıdaki kadar kötü duruma gelemedik ve gelmeyeceğiz de.onlar ne kadar isterlerse istesinler bu ülkenin üzerinde oyun oynayamazlar yeter ki biz pasif olmayalım.amerikaymış heh 300 yıllık bir devletden ne bekliyorsunuz ki gelebileceği en iyi nokta şu an bulunduğu nokta buradan ileriye gidemezler çünkü artık petrollerini bitirdiler topraklarından çıkan madenlerini de bitirdiler az kaldı az bundan 20 sene sonra ne yapacaklar çok merak ediyorum onlar bu dünyada her ülkeyi kontrol edebilirler ama bizi kontrol edemezler daha doğrusu ancak kontrol ettiklerini sanırlar.öyle bir an gelir ki daha düne kadar kapıkulu sandıkları türkler bir gecede dünyayı başlarına yıkmışlar.BİR TÜRK TÜM DÜNYAYA BEDELDİR...
benozgurum89
Tarih 24 Haziran 2008 21:50
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 40
onlar Atatürkçü ise bende Atatürkçü değilim. Atam izindeyiz.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bny
Tarih 25 Haziran 2008 17:41
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Ankara Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
ellerine sağlık..ama ben çözemiyorum acaba suçlu kim??
sebozge
Tarih 14 Kasım 2008 20:17
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Ankara Kayıt: Kasım, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 13
gerçekten muhtesem
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4