şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ 23 Şubat 2008 İzmir Konseri
Yazar Mesaj
JediKnight
Tarih 17 Şubat 2008 01:29
Mesaj konusu Re: 23 Şubat 2008 İzmir Konseri
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
arkadaşlar bu arada eğer en öne geçebilirsem buraya harika resimler ekliycem herkezle paylaşıcam şeboyu ilk defa yakından görme fırsatını iyi değerlendirmek istiyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
muratmutlucan
Tarih 17 Şubat 2008 17:11
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
atlas pavyon nerede izmire yeni geldim şebnem konserine gitmek istiyorum cevap atarsanız çook sevinirim
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 17 Şubat 2008 18:11
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
caddeye çıkın yoldan geçen ilk taksiyi durdurun.mutlaka bilir.
JediKnight
Tarih 18 Şubat 2008 00:18
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
Atlas pavyon fuarda lozan kapısından girişte, ilerde, sağda. Bu arada konser için ilk 1000 bilet 34 dü 1000 bilet satıldığı için şuanda 39YTL biletler alacaklara duyrulur..
grkmgvn
Tarih 24 Şubat 2008 13:28
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 23
konser hakkında kimse yorum yazmamış ilk ben yazayım o zaman.konser muhteşemdi. şebonun ses sisteminden memnun olmadığı çok belliydi. hatta delgeç şarkısında öyle bir çığlık attı ki sanki bütün ses sistemini çökertmek istiyor gibiydi.fırtına şarkısında grup elemanlarını tanıttı ki o zaman ki sololar hala gözümün önünde sesleri kulaklarımda. izleyiciler ise şebo grup elemanlarını tanıtıyor konser bitiyor düşüncesiyle salonu yavaş yavaş terk ettiler ki şebo fırtınadan sonra 3 şarkıda söyledi.son sözüm muhteşem bi konserdi teşekkürler şebo...
Hazal
Tarih 24 Şubat 2008 14:30
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 759
muhteşem olduğuna göre kalsik şebo konseriydi o zaman:). giden arkadaşlar resim ve videoları lütfen bizlerden esirgemeyin!!!! sabırsızlıkla bekliyoruz:)
Hazal
Tarih 24 Şubat 2008 17:57
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 759
ee giden arkadaşlarımızın sesi soluğu neden çıkmıyor????
bRRN
Tarih 24 Şubat 2008 18:44
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 2
hemen üye oldum ve direk buraya yazdım..

Tek kelimeyle harika bir konserdi. Şebnem yine muhteşemdi grup elemanlarını tanıtırken aykan(baterist) özellikle süperdi. şebnemin attığı su şişesini kıl payı kaçırdım zaten:( en ön sırada olmanın verdiği mutlulukla avazım çıktığı kadar şarkları söylediğimi hatrlıyorum. şeboya bir kere daha aşık oldum diyebilirim.. Bit rüya gibiydi bittiğine çok üzüldüm ama videoları yükleyip en kısa zamanda koyarım..
okyanusmrw
Tarih 24 Şubat 2008 19:48
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Müzik Mesajlar: 1
ben dün akşam konserdeydim tek kelimeyle muhteşemdi.şebo muhteşem ekibi muhteşem olunca konser de müthiş oldu (bazı ses sistemi hataları hariç) soloda buket öne kadar geldi ve tüm hünerlerini gösterdi...yani kısaca çok güzel bir konserdi herkes çıktığında çok memnundu...resim ve videoları ben de dört gözle bekliyorum çünkü ben çekemedim:(...
grkmgvn
Tarih 25 Şubat 2008 13:00
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 23
eklemeyi unutmuşum ayrıca konserde şebonun kuzey ırak harekatı için söylediği sözler çok güzel ve unutulmazdı...ben konserde fotoğraf ve video çekmeyi sevmiyorum sadece konseri yaşıyorum onun için bende herhangi bir görüntü yok arkadaşlar.konserde anlamadığım hoşçakal şarkısında çoğu kişi salonu terk ediyodu tabi en öndekiler hiç terk etmedi.konseri en önde izlemek ayrı bi güzellik ayrıca
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki