| Forum Anasayfa ~ Spor ~ futbol |
| Yazar |
Mesaj |
| theconqueror |
 25 Şubat 2008 14:14
 futbol |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
şöyle baktımda sitede hemen hemen bütün sporlarla ilgili başlık var ama şu an dünyada en çok ilgi gösterilen spor olan futbolla ilgili bir başlık yok.bari ben açayım dedim.galiba sitedeki arkadaşlar futbolla pek ilgilenmiyor!Neyse aşağıdaki linke tıklayarak futbolun tarihçesi ile ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz arkadaşlar...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Futbol |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 25 Şubat 2008 14:53
 Re: futbol |
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
benimde aklıma gelmişti ama eklemedim sen eklemişin iyi oldu açıkcası ben oynamam ufakken sokakta oynardık tabi ama artık yok öyle birşey.artık sadece izliyorum ve fenerbahçemin ve milli takımın maçlarını kaçırmamaya çalışırım arkadaşlarım da der hep maç sırasında kaptırıyormuşum kendimi kimseyi duymam sustururum falan izlemesini gerçekten çok severim lisede üniversitede olsun okul takımının maçlarını izlerdim hep benim hoşuma giden izlemesi güzel bir spor yorum yapması da ayrı bir güzellik zaten |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 25 Şubat 2008 16:19
|
|

Forum Demirbaşı
|
okul yıllarında lisanslı olarak oynadım.isteyende oldu ama futbol yüzünden birkere omuzumu çatlatıp bir kerede kolumu kırdığım için annemim rızasını alamamıştım.büyük abim çok istiyordu gitmemi ama annem! çok iyi anlarımda oynarımda...futbol benim hayat biçimim diyebiliriz.tabi şeboyla birlikte.... |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 25 Şubat 2008 17:40
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
bende futbolu çok severim izlemesinide oynamasınıda annem bazen babasının kızı sen nasıl böyle oldun der ama babam bu huyumu çok sever özellikle bir galatasaraylı olarak takımımı yakından takip ederim herhalde bir kızlar futbol takımı olsa yazılırdıım ama şimdilik okuldaki maçlarla idare ediyoruzz napalım |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 25 Şubat 2008 19:58
|
|

Site Ahalisi
|
ben de futbol maçlarını izlemeyi çok severim! hatta annem de çok sever ve onunla beraber izleyince daha bi heyecanlı olur annem çok deli maç izler, babam bile o kadar kaptırmaz kendini futbol abartılmadığı sürece keyifli bir spor... |
| |
|
| |
|
| sinan |
 25 Şubat 2008 20:04
|
|
Site Admin
|
|
son cümlen için tebrik ediyorum |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 25 Şubat 2008 20:15
|
|

Site Ahalisi
|
rica ediyorum! futbolun sadece bir spor karşılaşması olduğunu unutanlar çok olduğu için çizgisinin dışına sürükleniyor. çok abartılıyor bazı şeyler ve bu yüzden spor olarak hep futbol gözönünde oluyor. özellikle haberlerden sonra yayınlanan spor haberlerinde anlaşılıyor bu durum. spor haberleri diyor ama sadece futboldan haber veriyor, o da sadece bir kaç dakika. oysa ülkemizde spor adına çok şey yapılıyor ama malesef sesini futbol gibi duyuramıyor...
çok uzattım galiba ama bunun böyle olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? |
| |
|
| |
|
| umuts |
 25 Şubat 2008 20:22
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
evet dediklerin doğru deniz fakat;bu bi rant haline gelmiş ülkede..stad önündeki bayrakçı,köfteci sonra siyasetçiler tv kanalları gazeteler,değişeceğini sanmıyorum.
bende bazen halı saha maöları yaparım,ve fenerbahçeyi arada sırada da ingiltere ligini izlemekten çok zevk alırım. |
| |
|
| |
 |
| theconqueror |
 25 Şubat 2008 21:01
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
benimde favorim ingiltere ve ispanya ligi...çok güzel kaliteli gerçek futbol budur diyebileceğimiz maçlar oynanıyor oralarda.bizim ülkemizde malesefe yılda 1 yada 2 maç üst seviyede geçiyor....denizin dediği gibi futbol bir spordur abartılmamalı... |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 26 Şubat 2008 20:05
|
|

Forum Demirbaşı
|
futbol çok heyecanlı bir eylem yaa...insan onu izlerken ister istemez öfkeleniyor,seviniyor..bunlarda güzel görüntüler,zaman zaman bende izliyorum özellikle İTALYA ligini hayranlıkla izliyorum tabi başta benim ülkem |
| |
|
| |
|