şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ 23 Şubat 2008 İzmir Konseri
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 25 Şubat 2008 13:17
Mesaj konusu Re: 23 Şubat 2008 İzmir Konseri
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
ya arkadaşlar kuzey ırak harekatı ile ilgili ne dedi vallahi çok merak ettim...lütfen buraya yazında duyamadık bari bizde okuyalım şebomuzun kelimelerini....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bRRN
Tarih 25 Şubat 2008 17:56
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 2
genelde ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum ama konuşmayınca da umursamaz bir hava almak istemiyorum dedi hepsini saygıyla anıyoruz gibi şeyler dedi.. tam hatırlamıyorum ben de..
  Kullanıcının profilini görüntüle
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Şubat 2008 18:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754

ZombieX
Tarih 25 Şubat 2008 18:37
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İzmir Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
bende konsere giden şanslı kişiler arasındaydım.konser mükemmel ötesiydi anlatılamaz yaşanır demek lazım. ön sıralardaydım metin tarafından birsürü video ve resim var elimde siteye koymak isterim ama nasıl resim ekleneceğini öğrenmem lazım önce arkadaşlardanda birsürü konser resmi geldi.neyse konser inanılmaz güzeldi
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Şubat 2008 18:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Bir mesaja resim ekleme
BBCode mesajlarınıza resim eklemek için bir tag'e sahiptir. Bu tag'i kullanırken iki önemli noktayı dikkate almanız gerek: birçok kullanıcı mesajlarda çok sayıda resmin görüntülenmesini hoş karşılamıyor. Ayrıca kullanmak istediğiniz resme internet üzerinden ulaşılabilmeli (örn. bu resmin kendi bilgisayarınızda bulunması yeterli değildir). Şu anda phpBB üzerinden resim kaydetme imkanı yoktur (bu konular muhtemelen phpBB'nin bir sonraki sürümünde ele alınacak). Bir resmi görüntülemek için, resmin adresini [img][/img] tag'leri içine almalısınız. Örn.:

[img]http://www.phpbb.com/images/phplogo.gi f[/img]
Resimleri bekliyoruzz
ZombieX
Tarih 25 Şubat 2008 18:57
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İzmir Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9

sinan
Tarih 25 Şubat 2008 19:03
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
teşekkürler, resimler galeriye lütfen www.seboist.com/galeri/konserler-k14/
burda "resim ekle" butonuna tıklayıp form aracılığıyla ekleyebilirsiniz. açıklamaya konser tarihini ve yerini belirtebilirsiniz
ZombieX
Tarih 25 Şubat 2008 19:05
Yeni Üye
Yeni Üye
tamam daha çok resim var zaten en iyilerini seçim eklerim galeriye
Sebomyna
Tarih 26 Şubat 2008 17:48
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 133
Konser mükemmeldi arkadaşlarında söylediği gibi ses sisteminde aksaklıklar vardı ama sebom müthiş sesiyle ve çığlıklarıyla herşeyin üstündeydi hayatımın en güzel günlerinden biriydi kendimi şeboya o kadar kaptırmışım ki ve konserin muhteşem akışına sadece 1 tane fotoğraf çekebildim oda ışığın azizliğine uğradı çok bulanık çıkmış kusura bakmayın arkadaşlar güzel fotoğraflar ulaştıramadım size:(Bende diğer arkadaşların eklediklerinden faydalanıcam artık...
SebnemDelisi
Tarih 28 Şubat 2008 13:05
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Otomotiv Mesajlar: 1
ben de o konserdeydim kamera bulamadığım için çekim yapamadım ama çok güzel bir konserdi teşekkürler şebomuz teşekkürler meleğimiz
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki