Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ futbol
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 25 Şubat 2008 14:14
Mesaj konusu futbol
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 557
şöyle baktımda sitede hemen hemen bütün sporlarla ilgili başlık var ama şu an dünyada en çok ilgi gösterilen spor olan futbolla ilgili bir başlık yok.bari ben açayım dedim.galiba sitedeki arkadaşlar futbolla pek ilgilenmiyor!Neyse aşağıdaki linke tıklayarak futbolun tarihçesi ile ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz arkadaşlar...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Futbol
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 25 Şubat 2008 14:53
Mesaj konusu Re: futbol
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
benimde aklıma gelmişti ama eklemedim sen eklemişin iyi oldu açıkcası ben oynamam ufakken sokakta oynardık tabi ama artık yok öyle birşey.artık sadece izliyorum ve fenerbahçemin ve milli takımın maçlarını kaçırmamaya çalışırım arkadaşlarım da der hep maç sırasında kaptırıyormuşum kendimi kimseyi duymam sustururum falan izlemesini gerçekten çok severim lisede üniversitede olsun okul takımının maçlarını izlerdim hep benim hoşuma giden izlemesi güzel bir spor yorum yapması da ayrı bir güzellik zaten
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 25 Şubat 2008 16:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 557
okul yıllarında lisanslı olarak oynadım.isteyende oldu ama futbol yüzünden birkere omuzumu çatlatıp bir kerede kolumu kırdığım için annemim rızasını alamamıştım.büyük abim çok istiyordu gitmemi ama annem! çok iyi anlarımda oynarımda...futbol benim hayat biçimim diyebiliriz.tabi şeboyla birlikte....
efsundeniz
Tarih 25 Şubat 2008 17:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
bende futbolu çok severim izlemesinide oynamasınıda annem bazen babasının kızı sen nasıl böyle oldun der ama babam bu huyumu çok sever özellikle bir galatasaraylı olarak takımımı yakından takip ederim herhalde bir kızlar futbol takımı olsa yazılırdıım ama şimdilik okuldaki maçlarla idare ediyoruzz napalım
denizZ
Tarih 25 Şubat 2008 19:58
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben de futbol maçlarını izlemeyi çok severim! hatta annem de çok sever ve onunla beraber izleyince daha bi heyecanlı olur annem çok deli maç izler, babam bile o kadar kaptırmaz kendini futbol abartılmadığı sürece keyifli bir spor...
sinan
Tarih 25 Şubat 2008 20:04
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1107
son cümlen için tebrik ediyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
denizZ
Tarih 25 Şubat 2008 20:15
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
rica ediyorum! futbolun sadece bir spor karşılaşması olduğunu unutanlar çok olduğu için çizgisinin dışına sürükleniyor. çok abartılıyor bazı şeyler ve bu yüzden spor olarak hep futbol gözönünde oluyor. özellikle haberlerden sonra yayınlanan spor haberlerinde anlaşılıyor bu durum. spor haberleri diyor ama sadece futboldan haber veriyor, o da sadece bir kaç dakika. oysa ülkemizde spor adına çok şey yapılıyor ama malesef sesini futbol gibi duyuramıyor...
çok uzattım galiba ama bunun böyle olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi?
umuts
Tarih 25 Şubat 2008 20:22
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 406
evet dediklerin doğru deniz fakat;bu bi rant haline gelmiş ülkede..stad önündeki bayrakçı,köfteci sonra siyasetçiler tv kanalları gazeteler,değişeceğini sanmıyorum.
bende bazen halı saha maöları yaparım,ve fenerbahçeyi arada sırada da ingiltere ligini izlemekten çok zevk alırım.
theconqueror
Tarih 25 Şubat 2008 21:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
benimde favorim ingiltere ve ispanya ligi...çok güzel kaliteli gerçek futbol budur diyebileceğimiz maçlar oynanıyor oralarda.bizim ülkemizde malesefe yılda 1 yada 2 maç üst seviyede geçiyor....denizin dediği gibi futbol bir spordur abartılmamalı...
multeciyim
Tarih 26 Şubat 2008 20:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
futbol çok heyecanlı bir eylem yaa...insan onu izlerken ister istemez öfkeleniyor,seviniyor..bunlarda güzel görüntüler,zaman zaman bende izliyorum özellikle İTALYA ligini hayranlıkla izliyorum tabi başta benim ülkem Rock
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki