Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
Hazal
Tarih 3 Kasım 2007 23:09
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 684
evet profilden yapabilirsin.. profilde alt kısımda avatar kontrol paneli bölümü var orada avatrı sil kutucuğunun tıkla olmamasına dikkat etmelisin..
  Kullanıcının profilini görüntüle
bOhEmZuLiK
Tarih 4 Kasım 2007 16:27
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
sağolun oldu
teşekkürler
bOhEmZuLiK
Tarih 16 Kasım 2007 12:12
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
arkadaşlar erkekden şeboist olmazmı?
beni bu sitede biri eklemiş ve ben ona sordum şeboistmisin ?
şu cevabı verdi (erkekden şeboist olmaz ben sadece rock ım) doğrumu sizce ben katılmıyorum da...
katılan varmı ?
hem unutmamalıyızki site yöneticilerinden biride erkek
sinan
Tarih 16 Kasım 2007 12:21
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
:) gülmek mi gerek ağlamak mı çözemedim doğrusu

şeboistin anlamını bilmiyor musun? siteye üye olan diğer kimse bilmiyor mu?
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 16 Kasım 2007 12:25
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ben biliyorum hani dediğim kişi bilmiyor demekki ...ben gülüyorum valla ama onun halinede ağlıyorum (yazık)
gitarci
Tarih 29 Kasım 2007 14:25
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
site gerçekten çok güzel hazırlanmış. en çok da türkçeye gereken önemin verilmesi beni çok mutlu etti. ama benim üyeler bölümüne yazdığım yazı çıkmıyor.yetkililere duyurulur.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 29 Kasım 2007 14:43
Site Admin
teşekkürler.

www.seboist.com/bolum-kurallari-t425.html
soruna cevap olabilir sanırım
emine87
Tarih 26 Şubat 2008 01:20
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Bursa Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 12
kıyaslama yapmak doğrumudur bilemicem ama benim girdiğim siyasi bir forumda( reklam yaptı demesinler diye forum adını vermicem..)
inanılmaz güzel ve faydalı vakit geçiriyorum..
bence daha fazla konu başlığı olabilir..
o forum siyasi bir görüşü temsil ettiği halde çok çeşitli (ahlak saygı ve edep çerçevesinde) konular açılıyor..
burası bi müzik sitesi hem de genelde değil özelde yani şebocuların sitesi tabikide çok yoğun katılım olması beklenemez , ama genede gelecek var diyorum tabi üyelerin gayretiyle olur bu işler ,

ama genede
bence müziğin sınırlarına sıkışmayın, bölüm başlıklarını artırın..
ve de farklı düşüncelere yer verinki bi gelen bi daha gidemesin..
sinan
Tarih 26 Şubat 2008 02:06
Site Admin
siyaset açık söylemek gerekirse kişisel tavrım. sitede siyaseti asla istemiyorum. bu forumda son derece gereksiz olduğunu düşünüyorum. bazı konular tabi konuşulmalı ama özellikle partiler lehinde veya aleyhinde olan konuları sevmiyorum. hiçbir siyasetçinin insanları anlamadığını, kucaklayamadığını düşünüyorum. bu elbette onların işleri, bir taraf tutup karşı tarafın gücünü dengelemek. ama nedense gücü ağır basan diğerlerini eziyor.

neyse kısacası, sitede siyaset ilk zamandan beri yasak, yasak olmaya devam edecek..

siyasi forumlar da her zaman oldu, olacak. herkes işini yapsın işte ne güzel :) o tür forumlarda bu konular daha olumlu sonuçlar verebilmekte..
theconqueror
Tarih 26 Şubat 2008 10:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
siyaset bizim siteye hiçte gitmez...yani bir sanatçıyla ilgili forum sitesinde siyaset konuşulması çok saçma bence.biz böyle iyiyiz yaa.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
9. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Sonraki