| Forum Anasayfa ~ Spor ~ futbol |
| Yazar |
Mesaj |
| bOhEmZuLiK |
 27 Şubat 2008 16:02
 Re: futbol |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
ya ben de futbol oynamasını çok severdim bizim sınıfın erkekleriyle kızları ayrı iki grup olurdu zaten tam 16 kız 9 erkek vardı topu topu. ilk okulumda hep erkek oyunlarını biz oynardık ama hiç beceremezdim hep kendi kalemize atıyomuşum bu bende 2 yıl sonunda dank etti
topa vurmayı çok seviyorum ama hiç beceremem tabi o ayrı |
| |
|
| |
|
| EoooLOVEoooO |
 28 Şubat 2008 19:01
|
|

Yeni Üye
|
galatsaryımızı tebrik ediyorum kupada yarı finale yükseldik Allah uzun süredir bu kupayı göremeyenlerin yardımcısı olsun |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 28 Şubat 2008 21:48
|
|

Forum Demirbaşı
|
tebrikler ultraslanlar... |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 29 Şubat 2008 00:05
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
|
bence hakemi tebrik etmek gerekir gs'yi yarı finale çok güzel taşıdı...neyse başarılarının devamını diliyorum... |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 29 Şubat 2008 00:15
|
|

Aktif Üye
|
theconqueror katılıyorum sana bencede ama genede başarılarının devamını diliyorum |
| |
|
| |
|
| sinan |
 29 Şubat 2008 00:41
|
|
Site Admin
|
skor birçok şeyi değiştiriyor. maçı aldığımıza sevindim ama hakem baya komiklik yapmış. ama maçı fb alsaydı belki bu kadar bahsedilmeyecekti :) gs aldığı için gs lılar susuyor. ama aslında hakem gs ı da oldukça kesti.rahat oynamasını engelledi iki tarafın da. belki daha farklı bir sonuç da olabilirdi.
tarihe sonuçlar yazılıyor..
bu arada bu sitede fb nin kupa aldığını gören üye var mı :p |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 29 Şubat 2008 00:50
|
|

Aktif Üye
|
yapma bu espriyi yaa nolursun:( ben fb li olarak maçı kaybettiğimize yanmıyorum hakemin maçı katletmesine ve asabi bir şekilde maç izlememe yanıyorum yoksa olabilir normal bu futbol bir spor. bu skor iki tarafa göre de olabilirdi bir hakem bu kadar mı güzel yönetir tarihe geçti valla. kartlar yüzünden gs teknik trektörü bile korkmuş zicoyla kendisine de kart göstercek diye |
| |
|
| |
|
| sinan |
 29 Şubat 2008 01:13
|
|
Site Admin
|
acaba zico kırmızı kart görseydi fb hükmen yenik mi sayılırdı |
| |
|
| |
 |
| efsan |
 29 Şubat 2008 01:16
|
|

Site Ahalisi
|
hakem biraz fevri davranmış, uyarı verebileceği yerde sarı kart kesmiş, kırmızı olmuş 2 olunca, oyuncular çıkmış falan..
ama zaten top üstünlüğü galatasaray'daydı.. hani derler ya hatice değil netice gıcıklık yapmıyorum, fenerli arkadaşlar yanlış anlamasın. bir ultraaslanlı olarak çevremde çok fenerli var, iyi de anlaşıyoruz.. bu onların lafı |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 29 Şubat 2008 10:14
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
top üstünlüğü galatasarydamıydı?efsan sen bence maçı bir daha izle ve ara sırada yorumları dinle istersen.fenerbahçe 25.dakikada 10 kişi kalmasına rağmen gs'li futbolcuların her fb atağında yürekleri ağızlarına geliyordu...gs kadıköyde 0-0 berabere kalıyor sanki 5-0 yenmişler gibi taraftarlarıyla kucaklaşıyorlar.hakem hatalarıyla bir üst tura geçiyorlar.başkan adayları böyle bir hakemle rakibimizi eleyebildik diyor.feldkamp hakemi yerden yere vuruyor ama gs'li taraftarlar yinede fb'yi farka boğup çok büyük bir kupayı almış gibi seviniyor kutlamalar yapıyorlar.açıkçası bu beni üzüyor çünkü o maçta futbol adına hiçbirşey yoktu.ümit karanın süper asistinden,gökhanın mükemmel golünden başka tabi....açıkçası keşke bu kupaya fb birdaha katılmasa.fb katıldığı için bu kupayı bu kadar büyütüyorlar ama bilmiyorlarki bu kupanın fb'lilerin gözünde yayla kupasından farkı yok....ama yinede tebrik etmek gerekir. |
| |
|
| |
 |