şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ futbol
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 27 Şubat 2008 16:02
Mesaj konusu Re: futbol
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 522
ya ben de futbol oynamasını çok severdim bizim sınıfın erkekleriyle kızları ayrı iki grup olurdu zaten tam 16 kız 9 erkek vardı topu topu. ilk okulumda hep erkek oyunlarını biz oynardık ama hiç beceremezdim hep kendi kalemize atıyomuşum bu bende 2 yıl sonunda dank etti
topa vurmayı çok seviyorum ama hiç beceremem tabi o ayrı
  Kullanıcının profilini görüntüle
EoooLOVEoooO
Tarih 28 Şubat 2008 19:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
galatsaryımızı tebrik ediyorum kupada yarı finale yükseldik Allah uzun süredir bu kupayı göremeyenlerin yardımcısı olsun
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 28 Şubat 2008 21:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
tebrikler ultraslanlar... Rock
theconqueror
Tarih 29 Şubat 2008 00:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
bence hakemi tebrik etmek gerekir gs'yi yarı finale çok güzel taşıdı...neyse başarılarının devamını diliyorum...
pussuk
Tarih 29 Şubat 2008 00:15
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
theconqueror katılıyorum sana bencede ama genede başarılarının devamını diliyorum
sinan
Tarih 29 Şubat 2008 00:41
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
skor birçok şeyi değiştiriyor. maçı aldığımıza sevindim ama hakem baya komiklik yapmış. ama maçı fb alsaydı belki bu kadar bahsedilmeyecekti :) gs aldığı için gs lılar susuyor. ama aslında hakem gs ı da oldukça kesti.rahat oynamasını engelledi iki tarafın da. belki daha farklı bir sonuç da olabilirdi.

tarihe sonuçlar yazılıyor..

bu arada bu sitede fb nin kupa aldığını gören üye var mı :p
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pussuk
Tarih 29 Şubat 2008 00:50
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
yapma bu espriyi yaa nolursun:( ben fb li olarak maçı kaybettiğimize yanmıyorum hakemin maçı katletmesine ve asabi bir şekilde maç izlememe yanıyorum yoksa olabilir normal bu futbol bir spor. bu skor iki tarafa göre de olabilirdi bir hakem bu kadar mı güzel yönetir tarihe geçti valla. kartlar yüzünden gs teknik trektörü bile korkmuş zicoyla kendisine de kart göstercek diye
sinan
Tarih 29 Şubat 2008 01:13
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
acaba zico kırmızı kart görseydi fb hükmen yenik mi sayılırdı
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsan
Tarih 29 Şubat 2008 01:16
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
hakem biraz fevri davranmış, uyarı verebileceği yerde sarı kart kesmiş, kırmızı olmuş 2 olunca, oyuncular çıkmış falan..
ama zaten top üstünlüğü galatasaray'daydı.. hani derler ya hatice değil netice gıcıklık yapmıyorum, fenerli arkadaşlar yanlış anlamasın. bir ultraaslanlı olarak çevremde çok fenerli var, iyi de anlaşıyoruz.. bu onların lafı
theconqueror
Tarih 29 Şubat 2008 10:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
top üstünlüğü galatasarydamıydı?efsan sen bence maçı bir daha izle ve ara sırada yorumları dinle istersen.fenerbahçe 25.dakikada 10 kişi kalmasına rağmen gs'li futbolcuların her fb atağında yürekleri ağızlarına geliyordu...gs kadıköyde 0-0 berabere kalıyor sanki 5-0 yenmişler gibi taraftarlarıyla kucaklaşıyorlar.hakem hatalarıyla bir üst tura geçiyorlar.başkan adayları böyle bir hakemle rakibimizi eleyebildik diyor.feldkamp hakemi yerden yere vuruyor ama gs'li taraftarlar yinede fb'yi farka boğup çok büyük bir kupayı almış gibi seviniyor kutlamalar yapıyorlar.açıkçası bu beni üzüyor çünkü o maçta futbol adına hiçbirşey yoktu.ümit karanın süper asistinden,gökhanın mükemmel golünden başka tabi....açıkçası keşke bu kupaya fb birdaha katılmasa.fb katıldığı için bu kupayı bu kadar büyütüyorlar ama bilmiyorlarki bu kupanın fb'lilerin gözünde yayla kupasından farkı yok....ama yinede tebrik etmek gerekir. Alkış
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki