şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ metali gürültü kirliliği olarak kabul ediyorlar ???
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 17 Ocak 2008 14:18
Mesaj konusu Re: metali gürültü kirliliği olarak kabul ediyorlar ???
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
ya aslında ben özenti diyenlerede bir yerde hak veriyorum.çünkü gerçekten sırf özendiği için rockçı gibi davranmaya giyinmeye çalışan çok kişi var.....rock nedir?bir kaç tane rock müzik yapan sanatçı söyle desen cevap vermekte zorlanacak.hatta cevap veremeyecek.öyle özenti insanlar malesef günümüzde çok var....o yüzden o tür insanları görüpte özenti diyen insanlara kızsamda pek birşey diyemiyorum.özenti olan insanlara bilhassa daha fazla kızıyorum...çünkü onlar yüzünden belkide bizleri gören insanlarda bize özenti diyor....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 17 Ocak 2008 14:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
evet aslında sende haklısın
mesela benim dış görünüşüm pekde bir rock dinleyen biri gibi gözükmüyorum ama rock nedirin cevabını bilenlerdenm
işte dediğin gibi özenti olanda çok oluyor bu ülkede
ama dilediği gibi giyenenlerede özenti diyolar yaa
  Kullanıcının profilini görüntüle
satty_666
Tarih 23 Ocak 2008 19:25
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Eskişehir Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 95
ya ben dinlediğim müzik türüne gürültü dedirtmem hiç kimsenin dinlediğine de demem...

bi düşünün;
arabesk müzik gürültü kirliliği öyle mi
yani ibrahim tatlıses gürültü kirliliği yaratıyor...

peki şimdi ikinci kez düşünme vakti;
rock müzik gürültü kirliliği
ve şebo buna sebep bu kabul edilemez.....

biliyorum konu metal ama biz arabesk e gürültü kirliliği dersek ibo kirletiyor dersek onlarında şebo kirletiyor demeye hakları olur...

bence olması gereken karşılıklı saygı dinlemeyen dinlemez ama kötü sözcüklerlede niteleyemez.............
gitarci
Tarih 29 Şubat 2008 19:42
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
bence herkes herkesin dinlediği müziğe saygı duymalı. metali gürültü kirliliği olarak görmek bence yanlış bir düşünce.(
atomik
Tarih 3 May 2008 16:50
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
gürültü değil müzik yapıyoruz... .. . Rock Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 3 May 2008 19:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
gitarci'ya katılıyorum. "Tarzım değil" deyip geçersiniz... Ama gürültü kirliliği diyemez kimse..Dedirtmem :) :)
DarkAges
Tarih 8 May 2008 16:35
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
bence müzik herkesin ruhuna giydiği bi kıyafet ve herkesin zevki farklı olduğuna göre kıyafetide farklı olacaktır kişiliğine hangisini uygun görüyorsan yaparsın he tabi bide kişiliğine özentiliği yakıştıranlarda var onlara diyebilcek bi sözüm yok umarım kendilerini bulurlar herkes herkesin sevdiğini sevmek zorunda değil umarım onlarda anlar birgün bunu (=
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7