şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ can sıkıntısı için..
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 29 Şubat 2008 20:38
Mesaj konusu Re: can sıkıntısı için..
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Bende müzik dinlerim ya ağlarım ya coşarım ya da bisikletimi alırım beraber gezeriz
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsan
Tarih 29 Şubat 2008 21:33
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
acaba koşmak iyi gelir mi? denemek lazım.. bi koşu gidip geleyim ben
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 29 Şubat 2008 22:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
denedinmi bari?
efsan
Tarih 1 Mart 2008 00:04
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
evet bi ara fazla gaza geldim herhalde, yere çöktüm ama iyi.. idare eder en azından. nefes almayı düşünmekten canın sıkılmıyor
theconqueror
Tarih 1 Mart 2008 10:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
seni bilirim durup durduk yere koşmaya başlarsın ...malum gitarci arkadaşımızlada bir hayli koşmuştunuz...
Season
Tarih 7 Mart 2008 00:12
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
Koşmak iyidir ya!! ((= Koşalım coşalım . Ben de kedimle oynarım çok asabi olduğu için hemen kaçar gider:D. Sonra da malum piano çalarım ((= Artık hep canım sıkıldığı için her saniye pianomun başındayım((=
theconqueror
Tarih 7 Mart 2008 00:21
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
vayyy piyano haa....oda güzel
multeciyim
Tarih 7 Mart 2008 13:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
hmm piyano güzelmiş dinlemeyi çok isterdim Rock
bOhEmZuLiK
Tarih 8 Mart 2008 14:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
piyano güzel haa bende sesini çok severim ve klasik müzik zaten genelde dinlerim can sıkıntısında eğer dinlersemse pek müzik dinlemem ama can sıkıntısında olurki dinlersem klasik müzik çok iyi gidiyor
(yani piyanonun sesi yoğun olucak )
Soygaz
Tarih 9 Mart 2008 23:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Aynen ben de eskiden msn msndim de zaten kendim de memnun değildim bu halimden kurtuldum sonunda...

Benim canım sıkıldığında bana ilham gelir,alırım kemanımı böyle minik basit ve hafif besteler yaparım veya hiç çalmadığım bir şarkıyı çalarım..Hiç olmazsa kuğu gölü balesi:P..İyi gelir bana:)
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki