| Forum Anasayfa ~ Spor ~ futbol |
| Yazar |
Mesaj |
| efsan |
 29 Şubat 2008 11:37
 Re: futbol |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
canım fatihim benim. yürü bea kim tuttar seni bir ultraaslan olarak çok iyi anlıyorum bu sözlerini |
| |
|
| |
|
| multeciyim |
 29 Şubat 2008 15:41
|
|

Forum Demirbaşı
|
derbi burda da sürücek sanırım:)fenerli arkadaşlar ya gerçekten biraz şansızsınız gibi geliyo bana baksananıza kupadan yana pek atik değilsiniz:)ya da galatasarayın karşısında mı hep böyle oluyorsunuz anlamadım::)maçın özetini izledim de hakemden çok fenerli oyuncular fevri davranmış,hiç hoş görüntüler değil bunlar.ama biz yine de DOSTLUK kazansın diyelim işin içinden sıyrılalım bir şekilde |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 29 Şubat 2008 16:56
|
|

Forum Demirbaşı
|
fenerbahçe gs maçlarında nasılmışki acaba mülteci?bence sen onu gs'lilere söyle istersen malum 2 senedir ne samiyende ne kadıköyde gülemiyordunuz ....hatırlatırım bu maçtada gülemeyecektiniz ama malum cüneyt abi sağolsun ....ha bu arada hakemden çok fb'li futbolcular fevri davranmış diyorsun.istersen hakan şükür ve ümit karanı dikkatlice bir daha izle.çünkü ben maç boyunca kale önünden çok hakemin yanında muhabbet ederlerken gördümde ....neyse artık maç biter dostluk kalır diyelim... |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 29 Şubat 2008 17:05
|
|

Forum Demirbaşı
|
fatih acayip kızmış durumdasın yaa:)tamam ya zaten gs llar hiç haketmediler skoru bu arada ben gs lı değilim beşiktaşlıyım |
| |
|
| |
|
| sinan |
 29 Şubat 2008 18:34
|
|
Site Admin
|
haketmediler mi .. bu skoru değil belki ama hakem hatası olmasaydı daha farklı da alabilirdik. sadece fb zarar görmedi, sonuç gs lehine olduğu için biraz susuluyor.
fatih, gs belki bayadır kadıköyde maç alamıyor ama fb de benim ömrümden fazla zamandır kupayı alamıyor :)) bu daha acı biliyorum, bu kadar sıkıntı ondan :) |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 29 Şubat 2008 20:49
|
|

Görevli
|
en büyük cimbom başka büyük yok    !!!!!!! |
| |
|
| |
|
| umuts |
 29 Şubat 2008 21:58
|
|

Site Ahalisi
|
|
biraz geç oldu ama,bir fenerbahçeli olarak galatasaray'ı tebrik ediyorum,bencede maç onların hakkıydı. fakat bazı gs'liler var özelliklede oda arkadaşlarım,hiç objktif değilller çok kızıyorum. onun dışında rahatım. herşeye rağmen gs fb maçlarının tadını hiç bi maç veremez,hep sürsün. bide umarım en kısa zamanda şu kupayı alırız. |
| |
|
| |
 |
| theconqueror |
 29 Şubat 2008 21:58
|
|

Forum Demirbaşı
|
hop hooop tek tek gelin kardeşim ....sinan abi gel senle şu maçı birdaha izleyelim .yahu fb 8 kişi kalmış dakika 90+2 yinede savunmaya oyuncu alıyordu gs'li teknik direktör el insaf yaa...bence bu kadar korku cimboma yetmiştir bile ...biz bu kupayı fazla takmıyoruz takanlar genelde gs'liler.fb çeyrek asırdır bu kupayı alamıyor olabilir.inşallahta nice çeyrek asırlarda da bu kupayı almak nasip olmaz...dediğim gibi ha yayla kupası ha fortis türkiye kupası... |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 1 Mart 2008 01:07
|
|

Aktif Üye
|
yürü be fatih sana yürekten katılıryorum sen benim dile getirmek istedim herşeyi getirmişin dile
bence pek önemli değil bizim için kupa artık kupayı boşverip önümüze lig maçlarına ve yurt dışındaki maçlara bakmalıyız |
| |
|
| |
|
| umuts |
 1 Mart 2008 01:14
|
|

Site Ahalisi
|
|
bence çok yanlış bi yaklaşım, fb bir türkiye takımıdır türk liginde mücadele vermektedir ve bu ülkenin en köklü kulüplerindendir ve en güçlü takımlarından. o halde her alanda başarılı olmak onun birinci hedefi olmalıdır bunlara türkiye fortis kupası da dahil bence. |
| |
|
| |
 |