| Forum Anasayfa ~ Spor ~ futbol |
| Yazar |
Mesaj |
| Hazal |
 1 Mart 2008 01:35
 Re: futbol |
|
|

Görevli
Meslek: Öğrenci
|
hangi korku fatihciğim:)?? hakemin zoru tek tarafla değildi yalnız siz 8 kişi kaldınız biz de 10 kişi kaldık değil mi??
(fatih bak ben öyle çok maçtan falan anlamam öyle çok bilmişlik taslama bana ) |
| |
|
| |
|
| pussuk |
 1 Mart 2008 01:39
|
|

Aktif Üye
|
hazalcım siz 10 kişi 2,golü attıktan sonra kaldınız zaten maçın bitmesine bişey kalmamıştı biz ilk yarı 10 kişi ikinci yarınında çoğunda 9 kişi oynadık evet hakem sonunda sizede gösterdi ama kırmızı |
| |
|
| |
|
| sinan |
 1 Mart 2008 01:43
|
|
Site Admin
|
|
hehe :) 25 yıldır kazanılamadığı için pek değeri yoktur tabi. ama burukluğunuzu biliyorum,söyleyemeseniz de :) |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 1 Mart 2008 01:46
|
|

Aktif Üye
|
daha çok seneler var önümüz hayırlısıysa görücez tabiki burukluk olucak ama takımda nasıl bir psikoloji vardır allah alamazsak yandık kaç yıl oldu abi ya hadi iyi oynayın falan filan bu psikoloji zaten berbat 3 4 sene üniversiteyi kazanamayan yada iş bulamayan insanlar gibi umutsuz vakka olarak düşünürler herhalde:S yada ben öyle düşünüyorum |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 1 Mart 2008 01:50
|
|

Görevli
|
|
öyle veya böyle aldık maçı mutluyuz:) diyip çekileyim konudan ben:P |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 1 Mart 2008 10:01
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
pussuk arkadaşım o eskidendi...yok fb kaç yıldır alamıyor bu sene alalım felan düşünceleri geçmiş dönemdeki futbolcularda vardı.şimdi inanın fb'den kimse takmıyor bu kupayı.bunca tartışmada fb'nin kupadan elendiği için değil öyle bir hakem yüzünden rakibine kaybetmesindendir...bu arada hazalcım aşk olsun ya ben öyle bilmişlik felan taslamam ben sadece bir futbol aşığıyım ve futbolu heryerde yaşarım ...hani ingilizlerde bir kavram varya futbol burada bir din gibidir derler işte bendede bu böyle...pek iyi bir örnek olmadı ama başka bir şekilde açıklayamıyorum.ben öyle fanatik biride değilim sadece futbol konuşmayı severim...umuts kardeş ya doğru söylüyorsun bu kupada sonuçta türkiyenin kupası ama nihat özdemirin dediği gibi bu kadar nezih bir kupayı rezil hale getiriyorlar (yanlış anlaşılmasın burada asla takımları suçlamıyorum.) .o yüzden fazla takmamak lazım...sinan abi sende tutturmuşsun 25 yıl 25 yıl başka birşey demiyorsun.burukluk bence fb'de değil gs'dedir çünkü uefa kupasını süper kupayı almalrına rağmen fb'nin önünde olamamak ayrı bir burukluktur kahretsin yaaa |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 1 Mart 2008 12:51
|
|
Site Admin
|
geçmişi hızla unutmak ister gördüm seni fatih :) kabul et veya etme tarihteki en iyi, en büyük türk takımı gs. halen dünyada en çok bilinen ve sevilen türk takımı yine gs * :) hem fb nin niye gerisinde olsun ki. baz aldığın şeyler ney. avrupa diyorsan peki, türkiye kupasında biz, ligde biz, ee yine 2-1 öndeyiz :))
* www.internethaber.com/news_detail.php?id=130570 |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 1 Mart 2008 20:44
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
sinan abiye kesinlikle katılıyorum işte buduur
hakem çok saçmalamış olabilir neyse ama biz kazandıık mutluyuz sevinçliyiz heryere gs. formasıyla gidiyoruz galatasaray yine kanıtladı kendisini hadi bakalım beşiktaşıda yendikmi kimse tutamaz bizi artık |
| |
|
| |
 |
| theconqueror |
 1 Mart 2008 23:27
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
|
geçmişi unutmak ister gibi gördüm seni derken neyi kastettiğini bilmiyorum abi ama ben geçmişimi unutmam "geçmişini unutanlar gelecekteki karanlıktan kurtulamazlar."...valla sinan abi bence biraz fazla yüksekten uçuyorsunuz hadi kartallar yüksekten uçarda aslanlar biraz zor ya...benim baz aldığım her şeyi siz gs'liler gıpta ediyorunuz...bu yüzden tarihteki en iyi takım gs derken biraz daha düşünmeye davet ediyorum seni.tamam avrupada başarılarınız var ama unutmayalımki başarı devamlılığı olduğu zaman başarı olur...gs'nin yaptığını herkes yapamaz belki ama bu yaptıklarıda onu en iyi türk takımı yapmaz... |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 2 Mart 2008 00:20
|
|
Site Admin
|
demek istediğim fb nin önünde olmadığı fikrini benimserken nereleri değerlendirdiğin.? fb nin hangi yaptığını gs yapamamış ki gıpta ile bakılsın.
gs,
ligde ilk kez üstüste 2 kez şampiyonluk
ligde ilk kez üstüste 3 kez şampiyonluk
ligde ilk kez üstüste 4 kez şampiyonluk
türkiye kupası (detaya girmeye gerek yok)
uefa kupası
süper kupa
vs.
şuan fb nin tek gördüğüm şeyi fb nin 17 ile gs nin 16 olan şampiyonluğundan fazlalığı. bu sene de şampiyon olursak inş.eşitlenecek :) |
| |
|
| |
 |