Site Admin Yaş: 23Cinsiyet: Burç: Kayıt: Şubat, 2007Mesajlar: 1122
mahinur ergun'un yazıp yönettiği şaşıfelek çıkmazını izleyeniniz var mı. ilk çıktığı zamanlar 97-98 yıllarında yayınlanmış. trtde pek sessiz bir diziydi sanırım ki hiç farketmemiştim. sonra yayından kaldırılmış. 2000-01 de filan tekrarları çıkarken denk gelip izlemeye başladım. çok hoşuma gitti. oyuncu kadrosunun da gücünden olsa gerek.. bu tekrarlar yayınlanırken aldığı reytingi farketmiş olmalılar ki yeni bölümleri çekilmeye başlandı. yeni bölümler de güzeldi ama nedense o eski tadı yakalayamamıştım :) sanırım birçok kişi alamamış ki uzun süre kalmadı yayında -yine-
ama şaşıfelek bir efsane olarak kaldı hatıralarda :)
o diziyi çok severim tüm bölümlerini ezberlememe rağmen halen kanal türkde tekrarlarını izlerim fikret kuşkanın gençlik hallerini de görebiliyoruz o dizide bir de sıdıka vardı o da güzeldi
kesinlikle güzel bir diziydi halen izlerim tekrarlarını,çılgın bir mahalle doğrusu:)insan orda hiç sıkılmaz adamların üzüntüsü bile manyakca kavgaları tam bir komedi kavgadan sonra hiç bişi olmamış gibi konuşmalarına bitiyorum:) ne sıcak insanlar ne güzel mahalle gerçekse taşınayım diye düşünmeden edemedim:)