Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ şaşıfelek çıkmazı
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 3 Mart 2008 13:54
Mesaj konusu şaşıfelek çıkmazı
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1118
mahinur ergun'un yazıp yönettiği şaşıfelek çıkmazını izleyeniniz var mı. ilk çıktığı zamanlar 97-98 yıllarında yayınlanmış. trtde pek sessiz bir diziydi sanırım ki hiç farketmemiştim. sonra yayından kaldırılmış. 2000-01 de filan tekrarları çıkarken denk gelip izlemeye başladım. çok hoşuma gitti. oyuncu kadrosunun da gücünden olsa gerek.. bu tekrarlar yayınlanırken aldığı reytingi farketmiş olmalılar ki yeni bölümleri çekilmeye başlandı. yeni bölümler de güzeldi ama nedense o eski tadı yakalayamamıştım :) sanırım birçok kişi alamamış ki uzun süre kalmadı yayında -yine-

ama şaşıfelek bir efsane olarak kaldı hatıralarda :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 3 Mart 2008 20:12
Mesaj konusu Re: şaşıfelek çıkmazı
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
o diziyi çok severim tüm bölümlerini ezberlememe rağmen halen kanal türkde tekrarlarını izlerim fikret kuşkanın gençlik hallerini de görebiliyoruz o dizide bir de sıdıka vardı o da güzeldi
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
uyumsuzfani
Tarih 23 Nisan 2008 22:35
Mesaj konusu Re: şaşıfelek çıkmazı
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
kesinlikle güzel bir diziydi halen izlerim tekrarlarını,çılgın bir mahalle doğrusu:)insan orda hiç sıkılmaz adamların üzüntüsü bile manyakca kavgaları tam bir komedi kavgadan sonra hiç bişi olmamış gibi konuşmalarına bitiyorum:) ne sıcak insanlar ne güzel mahalle gerçekse taşınayım diye düşünmeden edemedim:)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)