| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır? |
| Yazar |
Mesaj |
| bOhEmZuLiK |
 6 Mart 2008 16:32
 Re: dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır? |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
valla bilmem yansıtırmı acaba beni fazla değil
ama yansıtanlarıda çok gördüm tanıdım
benide tanıyanlar yansıttığımı söylerler ama dıştan bakan fazla dinlediğim müziğin ne olduğunu anlayamazlar
ama tabi şu özentilerde var dinlediği müzile hiç alakası olmaz giydiği tarzın bi bakarsın metaller üstünde dinlediği müzik arabeks |
| |
|
| |
|
| Season |
 10 Mart 2008 21:23
|
|

Üye
|
''bence bu çok değişken bir konu. sevdiğimiz müziğe göremi yaşıyoruz ruh halimize göremi müzik dinliyoruz. müzik gerçekten evrensen birşey ve biz farklı zamanlarda farklı müzikler dinleyebiliyoruz bir tarzda yoğunlaşsak da.. ''
katılıyorum her ne kadar rockta yoğunlaşmış olsam da her türlü müziği dinlerim ve bu benim ruh halime bağlıdır her zaman. . . |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 11 Mart 2008 20:49
|
|

Site Ahalisi
|
"bence bu çok değişken bir konu. sevdiğimiz müziğe göremi yaşıyoruz ruh halimize göremi müzik dinliyoruz. müzik gerçekten evrensel birşey ve biz farklı zamanlarda farklı müzikler dinleyebiliyoruz bir tarzda yoğunlaşsak da.."
evet ben de aynen bu sözlere katılıyorum... |
| |
|
| |
|
| DarkAges |
 8 May 2008 18:49
|
|

Aktif Üye
|
|
kesinlikle evet diyebilirim çünkü kendini iyi hissettiğin şeyi yaparsın ki buda senin sen olduğunun ifadesidir bence (= |
| |
|
| |
 |
| multeciyim |
 9 May 2008 00:55
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
dinlediğim müzik zaman zaman beni yansıtır....öyle bir an geliyorkii hiç alakasız müzük dinliyebiliyorum ve buda benim o şarkı psikolajisinde olduğumu göztermez....zaman zaman yansıtıyor desek iyi olurr |
| |
|
| |
|
| Gamzece |
 19 May 2008 13:26
|
|

Aktif Üye
Meslek: Tekstil
|
evet bencede yansıtır.rock dinleyen bir insanın diğer yandanda müslümcü olması yada tesbih çekmesi bunlar çok farklı şeyler gerçekten.... |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 19 May 2008 14:12
|
|

Site Ahalisi
|
|
bence kesinlikle yansıtır çünkü dinlediğimiz müzik biryerde hayat felesefmizide ortaya koyabilir.ayrıca kaliteli müzik dinlemek kültüründe belirtsidir.ben kendi düşüncelerime yakın insanları müzikleri dinlemeye dikkat ederim zaten ister istemez onlar ilgimi çeker ayrıca dinlediğimiz müzik okuduğumuz kitaba kadar belirleyici olabilir örneğin mor ve ötesi dinlediğimde benim aklıma felsefe gelir felsefi kitaplar (ne alaka diyebilirsin ama öyle) shopen dinlediğimde ise puşkin okumak isterim vs.tamemiyle dinlediğimiz müzik kişilik analizimizdir. |
| |
|
| |
 |
| Gamzece |
 19 May 2008 14:36
|
|

Aktif Üye
Meslek: Tekstil
|
mesela bende bir kitabı beni anlattığı zaman daha bir keyifle okurum... |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 19 May 2008 14:48
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
yanii %99 yansıtır mesela ben arabesk dinliyenlerin daha çok aşk,terkediliş gibi konuları önemsediklerini görüyorum. ama metal ve rock dinleyenlerin daha çok hayata ciddi bakan,duyarlı insanlar olduklarını görüyorum ee bende öyle olduğuma göre dinlediğimiz müzik bizi yansıtır
ayrıca rock ve metal dinleyenlerin dışındaki insanlar fazla gürültülü müziklere gelemiyorlar ''bunlarda ancak bağırıyor canım'' diyorlar halbuki bağırıyor dedikleri insanlar hayatla bir sorunları olan yaşadığı sistemden çokda hoşnut olmayan insanlar bu yüzden sert müzik yapıyorlar ve böyle insanlarda onları dinliyorlar.. falan filan |
| |
|
| |
|
| sinan |
 19 May 2008 15:27
|
|
Site Admin
|
|