şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ vizyona yeni giren filmler ve unutamadıklarımız..
Yazar Mesaj
efsan
Tarih 14 Şubat 2008 01:27
Mesaj konusu Re: vizyona yeni giren filmler ve unutamadıklarımız..
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
will smith'in 'i robot' filmi daha iyiydi 'i am legend' tan ama kurgu seviyorsanız izleyin derim legend'ı..

abim getirmişti filmi ve ben gece 3 gibi izledim.. yatağım da balkon kapısının yanında ve şiddetti rüzgarlarda pat diye açılıyor.. eğer filmleri biraz yaşayarak izliyorsanız, tabii filmi gördükten sonra, gece 4 gibi henüz yatağa girmişken, aniden kapının açılmasıyla nasıl hal aldığımı tahmin edebilirsiniz
  Kullanıcının profilini görüntüle
umuts
Tarih 14 Şubat 2008 22:45
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 412
ben "ben efsaneyim"'i izledim..film çok değişik hem de çok bilindik, bi olumlu düşündürüyor bi olumsuz..çok enteresan yani..kendimce bu kanıya vardım;basit gibi fakat çok bağlayıcı.

2 gün önce de "semum" filmine gittim,bunu gerçekten tavsiye edebikirim korkmak değil ama görmek çok ürkütücü bazı şeyleri.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Sezer
Tarih 16 Şubat 2008 16:29
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 30
Yüzüklerin Efedisi, Sihirbaz ,Fight Club, Gladiator şuan aklıma gelenler...Yerli filmlerden de Vizontele,Eve Dönüş,Babam ve Oğlum.....

Yeni çıkan filmlerden de uLak
theconqueror
Tarih 19 Şubat 2008 11:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
i am legend'i dün izledim fena olmamış ama bildiğimiz bulaşıcı virüs filmlerimden olmuş.ölümcül deney,doom vs.
bOhEmZuLiK
Tarih 19 Şubat 2008 13:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
ya yeni aklıma geldide izlemiştim ve çok beğenmiştim
"OYUN "
bir oyun insanın hayatını nasıl değiştiriyor
theconqueror
Tarih 20 Şubat 2008 01:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
az önce zincirbozan filmini izledim gerçekten çok güzel bir film olmuş.herkese tavsiye ederim.biz darbe görmemiş bir nesil olarak o zamanı en iyi bu filmle anlayabiliriz bence....
pelinn
Tarih 20 Şubat 2008 02:50
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 400
I am legend e çok niyetlendim ama kısmet olmadı 120 yi izledim gerçekten güzel olmus şiddetle tavsiye ediyorum

Murat Saraçoğlu ile Özhan Eren’in yönetmenliği paylaştığı filmde Özge Özberk, Cansel Elçin, Burak Sergen ile Emin Olcay başrolleri paylaşıyor.

"120", 1915'in kış aylarında 1. Dünya Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir kahramanlık hikayesinin anlatıldığı bir film.

Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir. Van'lı çocuklar gönüllü olurlar, yaşları 12 - 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk cephaneyi sırtlanırlar ve karlı dağlarda günlerce, gecelerce yürürler.
bOhEmZuLiK
Tarih 24 Şubat 2008 13:41
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
ya hokkabazı daha önce izlememiştim ama yeni izledim sonunda ağladım sonra birdaha gülmeye başladım
sandımki gerçekten öldü hokkabaz.
babasının o "sana sihir kitabı aldım hadi kalk " diyişi çok ağlattı beni
wundeba
Tarih 7 Mart 2008 16:04
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 39
evet babam ve oğlum gerçekten unutulmaz bir filimdi onu ben de unutamadım. beyaz melek'te de az ağlamadım açıkcası.
dogukan
Tarih 8 Mart 2008 02:45
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
arkadaşlar herkez yabancı filmleri yazmış ben de aykırılık yapayım biraz recep ivedik diyorum başka birşey demiyorum şahan suskunlugunu gerçekten güzel bir filmle bozdu gerçekten güzel olmuş izlemeyenlere tavsiye
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sonraki