Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ recep ivedik
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 26 Şubat 2008 10:05
Mesaj konusu Re: recep ivedik
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
giden arkadaşlarım abartıyormu bilmiyorum ama çok komik diyorlar....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gulden
Tarih 27 Şubat 2008 01:24
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 394
ben film'e gittim. çok komik olmuş yaa,çok güldüm
tabi yapılan espiriler bel altı ve küfürlü ama komikti gerçekten..
bence yorum yapan arkadaşlar bu kadar ön yargılı olmayın.
film'i mutlaka görün izleyin demiyorum ama eğlenmek istiyorsanız ideal bi film bence. basit bi konusu var,izlerken bişey düşünmüyorsunuz gülüyorsunuz sadece..
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 1 Mart 2008 21:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
sonunda bugün gittim kahkahalarla güldüğümü söyleyemem zaten fragmanlara filmin en komik sahnelerini koymuşlar fragmanalrıda çok izlediğimden filmde o sahneler geldiğinde gülmedim ehh genel olarak fena değildi izlerken insanın yüzünde bir tebessüm oluyor birde yanımdaki kız sucuklu cips yemese daha güzel olacaktı neyse
multeciyim
Tarih 2 Mart 2008 18:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
ıyyy filme nasıl konstre oldun efsuncum büyük sabır dogrusu:)bu sırada sana katılıyorum çoğunluk fragmanlarındaki sahnelerdi güldürü öğesi oyüzden pek fazla tatmin etmedi beni Rock
efsundeniz
Tarih 2 Mart 2008 18:29
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
oof off çok zordu ben rahatsız oldum sinemide rahatsız ettim sürekli çok kötü kokuyor diyerek, birde üstüne parfüm sıktıı ooff
multeciyim
Tarih 2 Mart 2008 21:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
eyvahhhh tam şamata desene ee recep ivedik unutulmaz oldu senin için desene:)
efsundeniz
Tarih 2 Mart 2008 23:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
kesinliklee
dogukan
Tarih 8 Mart 2008 02:48
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
süper olmuş gerçekten kırıldık gülmekten film kapalı gişe oynuyor zor yer bulduk
akasa
Tarih 15 Mart 2008 16:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
recep ivediği izleyenlere birde 120 yi izlemelerini öneriyorum recek ivedik in sloganına "halk kahramanı" yazmışlar ama 120 yi seyrettikten sonra gerçek kahramanların kimler olduğunu daha iyi anlıycağınızı düşünüyorum.şimdi biz recep ivedik gibi şeylere özenip onların taklidini yaparken en fazla 16-17 yaşındaki çocuklar bu vatan için canlarını vermişler.
Sebomyna
Tarih 16 Mart 2008 14:35
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
Bende gittim filme düşündüğüm kadar gülmedim açıkçası eğlenceli bir film ama çok da iyi değil
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki