aykan ilkan

Şebnem Ferah fan sitesi

Yazar Mesaj

<  Grup Arkadaşları  ~  aykan ilkan

Gönderilme zamanı: 21 Şubat 2007 15:55
Forum DemirbaşıForum DemirbaşıMesajlar: 925Konum: EskişehirKayıt: 21 Şubat 2007 05:25
1973 doğumlu Aykan müziğe 1986 yılında metal müzik ağırlıklı olarak bir giriş yapmış ve ilk grubunu sawdust adı ile kurmuş. Geniş kitlelere ilk olarak kargo grubunun ilk albümünde ulaşmıştır. Çok iyi bir rock davulcusu olmasının yanında klasik arabalara olan düşkünlüğü ile bilenen Aykan kendi duruşu ile çok hoş bir kombinasyon oluşturan Pontiac Firebird'e sahiptir. 2006 yılına Emel Çavuş ile evli olarak girmiş ve bu haber Şebnem Ferah tarafından bize 2006 nın ilk saatlerinde verilmiştir. 1997 den bu yana albüm ve sahne performansla Şebnem Ferah'ın yanında olan Aykan İlkan kimi Şebnem Ferah parçalarının düzenlemesinde de katkıda bulunmuştur.

--
aykan ilkan resmi sitesi: www.aykanilkan.com

Gönderilme zamanı: 8 Mart 2007 02:09
Kullanıcı avatarıSite AhalisiSite AhalisiMesajlar: 383Konum: BalıkesirKayıt: 2 Mart 2007 01:17
canlı izleme şansım oldu ve gerçekten çok güzeldi..ayrı bi havası var :oops: ;)

Gönderilme zamanı: 8 Mart 2007 20:45
Kullanıcı avatarıForum DemirbaşıForum DemirbaşıMesajlar: 518Konum: KonyaKayıt: 24 Şubat 2007 13:00
aykan abi..fazla söze gerek yok..o aykan abii :)

Gönderilme zamanı: 3 Nisan 2007 19:00
BanlıMesajlar: 34Konum: SivasKayıt: 30 Mart 2007 15:38
adam ne olduğunu anlamadan kendisini şebnem ferah hayranları tarafından Türkiyenin en iyi davulcusu koltuğunda buldu:))
grupla bütünleşmiş grubu tamamlayan bir üye.yeteneklide.ama eğer davulcu görmek istiyorsanız quovadisi araştırın derim:)

Gönderilme zamanı: 3 Nisan 2007 19:15
Site AdminMesajlar: 1166Konum: İstanbulKayıt: 3 Şubat 2007 18:07
:? beğenmiyosan dinleme. zorla da beğendirecek değiliz.

karşılaştırma yapamazsın. ben de seni bilmem kimden daha düşük görürüm o zaman. karşılaştırma yaparım

Gönderilme zamanı: 3 Nisan 2007 19:23
hehe sende haklısın:)) ama ben kötü bir şey söylemedim.haksızsam söyle neyse haklısın karşılaştırma olmaz değilmi?

Gönderilme zamanı: 3 Nisan 2007 19:50
olay kimin kimden üstün olduğu değil, "sanat" yapanları bi nevi yarıştırmanız. sanat kimseyi geçmek için veya illa beğendirmek için yapılmaz.

biz dinliyoruz sadece.

mesela sen de ilgilen müzik yapmayla. bişeyler üret. senin ürettiklerini başkasının ürettikleriyle karşılaştırsınlar. mesela benim yaptığımla. ve desinler mesela "sinan, lasttan daha güzel *** çalıyor/yapıyor." hoş mu sence ?

Gönderilme zamanı: 3 Nisan 2007 21:01
aslında ben aykan ilkanı kıyaslarken onu türkiye ortalamasının üzerine çıkardım.kıyasladığım şahsiyet(ki ben ona insan diyemiyorum minminnacık bişe :))le aykan ilkan aynı cümlede..bende müzik yapayım ve beni opethle kıyaslasınlar..ben daha ne isteyeyim allah derim başka birşey demem..yani diyeceğim odurki yanlış anladın beni ama haklısın herkes benim gibi düşünmüyor ne demek istediğimi anlamanızı bekleyemem.

Gönderilme zamanı: 3 Nisan 2007 21:06
ya halen kıyaslama yapıyosun ama. düşüncene saygı duyarız ama kıyaslama yapılmasından hoşlanmıyoruz

bu aykan ilkan veya tarkan olur hiç farketmez. sadece kıyaslamalara sıcak bakmıyoruz.

herkesin bu uğurda harcadığı bir emek var. beğenirsin beğenmezsin. ona kimse bişey diyemez tabi. ama kıyaslama her iki taraf için de saygısızlık olarak görüyorum.

Gönderilme zamanı: 3 Nisan 2007 21:07
Forum DemirbaşıForum DemirbaşıMesajlar: 925Konum: EskişehirKayıt: 21 Şubat 2007 05:25
ya çok iyi anladık seni biz..istersen sıradan bir grubun davulcusu istersen dünyanın en iyi davulcusu ile aynı cümlede olmak karşılaştırılmak insanı ne indirir ne yüceltir..aykan ilkan başlı başına ekoldur kimseyle karşılaştırılamaz..

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala:

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
56 mesaj
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Aranacak:

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Valid CSS! Valid XHTML!