Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 6 Mart 2008 16:32
Mesaj konusu Re: dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 516
valla bilmem yansıtırmı acaba beni fazla değil
ama yansıtanlarıda çok gördüm tanıdım
benide tanıyanlar yansıttığımı söylerler ama dıştan bakan fazla dinlediğim müziğin ne olduğunu anlayamazlar

ama tabi şu özentilerde var dinlediği müzile hiç alakası olmaz giydiği tarzın bi bakarsın metaller üstünde dinlediği müzik arabeks
  Kullanıcının profilini görüntüle
Season
Tarih 10 Mart 2008 21:23
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
''bence bu çok değişken bir konu. sevdiğimiz müziğe göremi yaşıyoruz ruh halimize göremi müzik dinliyoruz. müzik gerçekten evrensen birşey ve biz farklı zamanlarda farklı müzikler dinleyebiliyoruz bir tarzda yoğunlaşsak da.. ''
katılıyorum her ne kadar rockta yoğunlaşmış olsam da her türlü müziği dinlerim ve bu benim ruh halime bağlıdır her zaman. . .
denizZ
Tarih 11 Mart 2008 20:49
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
"bence bu çok değişken bir konu. sevdiğimiz müziğe göremi yaşıyoruz ruh halimize göremi müzik dinliyoruz. müzik gerçekten evrensel birşey ve biz farklı zamanlarda farklı müzikler dinleyebiliyoruz bir tarzda yoğunlaşsak da.."
evet ben de aynen bu sözlere katılıyorum...
DarkAges
Tarih 8 May 2008 18:49
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
kesinlikle evet diyebilirim çünkü kendini iyi hissettiğin şeyi yaparsın ki buda senin sen olduğunun ifadesidir bence (=
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 9 May 2008 00:55
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
dinlediğim müzik zaman zaman beni yansıtır....öyle bir an geliyorkii hiç alakasız müzük dinliyebiliyorum ve buda benim o şarkı psikolajisinde olduğumu göztermez....zaman zaman yansıtıyor desek iyi olurr
Gamzece
Tarih 19 May 2008 13:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
evet bencede yansıtır.rock dinleyen bir insanın diğer yandanda müslümcü olması yada tesbih çekmesi bunlar çok farklı şeyler gerçekten....
uyumsuzfani
Tarih 19 May 2008 14:12
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
bence kesinlikle yansıtır çünkü dinlediğimiz müzik biryerde hayat felesefmizide ortaya koyabilir.ayrıca kaliteli müzik dinlemek kültüründe belirtsidir.ben kendi düşüncelerime yakın insanları müzikleri dinlemeye dikkat ederim zaten ister istemez onlar ilgimi çeker ayrıca dinlediğimiz müzik okuduğumuz kitaba kadar belirleyici olabilir örneğin mor ve ötesi dinlediğimde benim aklıma felsefe gelir felsefi kitaplar (ne alaka diyebilirsin ama öyle) shopen dinlediğimde ise puşkin okumak isterim vs.tamemiyle dinlediğimiz müzik kişilik analizimizdir.
Gamzece
Tarih 19 May 2008 14:36
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
mesela bende bir kitabı beni anlattığı zaman daha bir keyifle okurum...
efsundeniz
Tarih 19 May 2008 14:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yanii %99 yansıtır mesela ben arabesk dinliyenlerin daha çok aşk,terkediliş gibi konuları önemsediklerini görüyorum. ama metal ve rock dinleyenlerin daha çok hayata ciddi bakan,duyarlı insanlar olduklarını görüyorum ee bende öyle olduğuma göre dinlediğimiz müzik bizi yansıtır

ayrıca rock ve metal dinleyenlerin dışındaki insanlar fazla gürültülü müziklere gelemiyorlar ''bunlarda ancak bağırıyor canım'' diyorlar halbuki bağırıyor dedikleri insanlar hayatla bir sorunları olan yaşadığı sistemden çokda hoşnut olmayan insanlar bu yüzden sert müzik yapıyorlar ve böyle insanlarda onları dinliyorlar.. falan filan
sinan
Tarih 19 May 2008 15:27
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1117
güzel çözümleme efsun.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki