Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Grup Arkadaşları ~ metin türkcan
Yazar Mesaj
sheytha
Tarih 4 Şubat 2008 01:13
Mesaj konusu Re: metin türkcan
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 160
iyiki varsın metin abi
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rockgkn
Tarih 11 Şubat 2008 11:57
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
evet yaa metin abi gitarıyla bütünleşmiş bir şekilde çalıyor sahnede. sevdiği işi yaptığı gözlerinden okunuyor. ben ne zaman onun kadar iyi olacağım
  Kullanıcının profilini görüntüle
berfin
Tarih 12 Mart 2008 19:56
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
o nev-i şahsına münhasır bir kişilik kendine has vicut hareketleriyle başlı başına bir görsel şov sunuyor izleyiciye o tanımlanamayacak kadar kıymetli bir müzisyen
Soygaz
Tarih 12 Mart 2008 20:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
Metoboy süper bi müzisyen..Gerek Pentagram'da, gerek Ogün'le gerek Şebo'yla... Eğiliyorum önünde:)
theconqueror
Tarih 13 Mart 2008 10:35
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
evet gerçekten çok süper bir adam ay sonundada onu izleyecek olmanın ayrı bir heyecanını taşıyorum içimde....
gzm
Tarih 22 Mart 2008 18:04
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
müziği için mi konuşmalı kişiliği için mi seçemiyorum ya gerçekten dört dörtlük bi insan seni seviyoruz metin abi
efsundeniz
Tarih 22 Mart 2008 21:13
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
buket ablaya yaptığı bilgisayar masasını gördüm gerçekten iyi bir fikir dahi:)
HuNTerHuNCer
Tarih 24 May 2008 20:27
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
yeni veya eski epey sağlam olmuş

senden sağlam olmasın

myspace profilinden bahsediyordum ama ilk sayfada kalmış o, düzeltme yapmam gerekti
uyumsuzfani
Tarih 28 May 2008 14:10
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
sahnede müziğin hareketine göre parmaklarını dans ettirmesine bayılıyorum...memleketteki en iyi gitaristlerinden birisi...ogün sanlısoyun bilmece isimli şarkısının klibinde boy gösteren ve solosunu patlatığında tvye yapışmıştım metin'in soundu ya da metin'in yazdığı bir solo anında kendini hissettiriyor..çaldığı sololarda etkileyici bir duygusallık var bu duygusalllık şebonun sözleriyle birleşince ve tabiki sesiyle ee adamı böyle psikoya bağlıyolar:)kısacı o yüce gitar insanı....
cmL
Tarih 5 Haziran 2008 22:31
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 12
gitardaki hareketleri resmen büyülüyor beni süper adam saçlarımı inşallah onunki kadar uzatacağım
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki