Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ satranç
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 15 Şubat 2008 23:13
Mesaj konusu Re: satranç
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
onu da öğretmişti de o kalmadı aklımda. çoban matı uygulamıyodu ama. bir sefer yaptı. diğerleri kendi beceriksizliğim :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsan
Tarih 16 Şubat 2008 18:07
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
tamam bu kadar az biliyorum diyen 5-6 kişi arasında iddia edebilirim ki ben iyi oynarım satranç'ı
  Kullanıcının profilini görüntüle
Sebomyna
Tarih 16 Şubat 2008 20:32
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 116
Tam bir zeka oyunu ayrıca çok zevkli bana göre ama ben iyi bir oyuncu değilim galiba kiminle oynasam yeniliyorum:(Hamle problemliyim sanırım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
schauhin
Tarih 18 Şubat 2008 14:06
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Ankara Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Müzik Mesajlar: 6
çok güzel ve zevkli bir oyun çok hoşuma gidiyor ama rakip tanımıyorum pc ye 3D satranç yükledim on numara tavsiye ederim 3D olanını karşıdaki taşları yediğin zaman parçalıyorlar kılıç ok felan var silahları Rock
bOhEmZuLiK
Tarih 18 Şubat 2008 15:13
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
satrançta en sevdiğim hamle
"rok"
tam takır koruma oluyor um şahımı
çok severim zeka oyunlarını
yani zeka sporunu çok severim
satrançda her gün kardeşimle oynadığım bir oyundur
bu yüzden kendimi geliştirdim satranç konusunda
birde satrançda küçücük bir piyonun vezir oluşu çok hoşuma gidiyor tabi göterebilirsen
yani tam benlik ya şu satranç
Soygaz
Tarih 10 Mart 2008 21:49
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
Alıntı:
tamam bu kadar az biliyorum diyen 5-6 kişi arasında iddia edebilirim ki ben iyi oynarım satranç'ı

ben de iyi oynarım efsan ablacım gel kapışalım bi gün:Pp
bOhEmZuLiK
Tarih 13 Mart 2008 02:58
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
ya kardeşim yeni bir satranç programı yüklemiş ,
bilgisayara karşı oynuyorsun ama kolaydan zora gidiyor rakip gittikle güçleşiyor
ama ortamı görüceksiniz resmen savaş yapyorsun benimkiler böyle iyi giyinmiş çok güçlü görünüyo karşımdakiler ise canavar ,
ya çok değişik resmen savaş yapıyorsun çok keyif verici
wundeba
Tarih 24 Mart 2008 21:08
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
çok zevkli bir oyun ama rakip bulmak gerçekten de zor çoğu kişi bildiği halde oynarken sıkıldığından oynamıyor Rock
bOhEmZuLiK
Tarih 25 Mart 2008 13:16
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ben şuana kadar bildiği halde sıkılan görmedim bilmediği için sıkıcı geldiğini söyleyen duydum ama
bildiği halde sıkılan
bilmem demek sıkılan varmış vaybee
theconqueror
Tarih 25 Mart 2008 18:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
zulikçim kesinlikle katılıyorum sana.Bence oynamasını bilen için hiçte sıkıcı değil....
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki