şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Duyuruları ~ Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 7 Şubat 2008 03:23
Mesaj konusu Re: Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
ilk çıkan senin :)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
umuts
Tarih 7 Şubat 2008 17:50
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
ben yeni gördüm konuyu. daha öncede belirtmiştim bu tip organizasyonların için de bulunacağımı,tabi yine varım sadece bu sefer en fazla 1 tane alabilirim sinan abi ben kesin bir tane alıyorum. ikinci çıkanda benim olsun o zaman
bOhEmZuLiK
Tarih 13 Mart 2008 02:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
ya ben geciktiğim için hiç yazmiyim demiştim ama ben t-short bastırırım burda şimdi orası çok uzak bana ama ben birkaçtane tasarım yapıp koymak istiyorum acaba hala şansım varmı? koymamda bir sakınca varmı_?
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 13 Mart 2008 02:59
Site Admin
bu hafta içinde bakmayı düşünüyodum (piyasa araştırması) ama özel nedenlerden dolayı ilgilenemedim.

tabi tasarım yaptıysan koyabilirsin. önümüzdeki günlerde bakarız belki (üyelerin talepleri doğrultusunda) yeni anket yapabiliriz.. ama geçen yılki tasarımı en azından 1 tane kendim için yaptırmayı düşünüyorum :p

hediye tişörtlerden kazananlar sadece kargo ücretini ödeyecekler. toplu gönderim yapacağımız için ücretleri düşük tutma isteğinde bulunacağız zaten.umuyoruz ki 4 ytl civarı.daha fazla tutmaz..
bOhEmZuLiK
Tarih 13 Mart 2008 04:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
ya elimden geldiği kadarıyla bende 2 tane yaptım bir bakın nasıl olmuş
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 13 Mart 2008 09:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
her zaman söylediğim gibi elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım....
efsundeniz
Tarih 13 Mart 2008 17:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
bu proje yeniden hız kazandığına göre umutlanabilirim artık şebonun resmi olan güzel bir tişört giymek istiyorum
wundeba
Tarih 15 Mart 2008 23:01
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 39
konuya biraz fransız kalmışım ama olsun ben de katılmak istiyorum elimden geleni yaparım hangi üyelere gönderilecek acaba? Rock
sinan
Tarih 15 Mart 2008 23:24
Site Admin
bugünlerde fiyat netleştikten sonra hediye edilecek sayıyı da netleştiririz. çekiliş ile dağıtılacak ve belli kuralları olacak. çekilişe başvuru yapılmıyor.kurallara göre olacak. isimler belirlendikten bir süre sonra istanbul buluşması yapılıp çekiliş yapılacak. kazananlarla birlikte, satın almak isteyenlerin tişörtleri belli bir tarihte basılacak.
wundeba
Tarih 19 Mart 2008 15:10
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 39
ben çekilişte çıkmazsam bile almak istiyorum yalnız istanbul a gelememisteyenlere kargo ile falan gönderilir mi? Rock
6. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Sonraki