Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem
Yazar Mesaj
doqukan
Tarih 15 Mart 2008 01:50
Mesaj konusu uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem
Banlı
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
okullardaki uyuşturucu mücadeleyle ilgili şaşırtıcı bir iddaa...
daha düşünce aşamasında olan projeye göre tüm arıların toplanarak uyuşturucu aşılanıp geri salınacağı bu sayede sokduğu kişinin uyuşturucu kullandığı belirlencekmiş...

kaynak:kanald (beyaz show)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 15 Mart 2008 01:52
Mesaj konusu Re: uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
nasıl olacakmış o iş ya ben bişey anlamadım
  Kullanıcının profilini görüntüle
doqukan
Tarih 15 Mart 2008 01:56
Banlı
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
biraz zor bir olay ama proje aşamasındaymış sadece detaylı bilgi daha sonra açıklancaktır sanırı...
pussuk
Tarih 15 Mart 2008 01:59
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
hımm merak ettim valla en kısa zamanda açıklasalar keşke
theconqueror
Tarih 15 Mart 2008 10:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 557
bence çok saçma başka birşey bulamamışlarmı...?düşünsenize birde arılar mutasyona uğruyormuş ...uyuşturucu bulmak için her yeri katlediyorlar felan...valla süper bir bilimkurgu olur bu konudan....
efsundeniz
Tarih 15 Mart 2008 11:30
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
saçma,komik,imkansız gibi birşey
sinan
Tarih 15 Mart 2008 15:38
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1107
dış ülkeler bilim için bazı şeyleri kullanır, bizimkiler suç ortaya çıkarmak için hadi köpekleri uyuşturucuya, kaçakçılığa karşı filan eğitiyorlar onu anlarım da bunlar öğrenci ya. onların eğitim düzeylerini yükseltip o yollara gitmesini engellemek varken bu tür şeylerle uğraşılıyor. arılar uyuşturucu kullananları bulamayınca o zavallılar uyuşturucu batağına girmemiş mi olacak? biraz okullara inin, o yaşlara gelin ve neden o yollara gittiklerini sorgulayın. sebebi yine sizsiniz.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
multeciyim
Tarih 15 Mart 2008 16:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
bende bunu beyazda duydum ve beyazın yorumuyla kırıldım gülmekten yaa en iyi yorumu beyaz yaptı gerçekten çok saçma bir fikir...
buket09
Tarih 18 Mart 2008 23:23
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
bence de çok saçma ya...hem ben arılardan tırsarım ders dinleyemem dikkatim dağılır vızz diye ortalıkta dolaşacaklar
gzm
Tarih 19 Mart 2008 11:24
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
bu haberi bende dinledim ceviz kabuğu gibi bikaç programda da söylendi arılar uyuşturucuya alıştırılacakmış ve daha sonra uyuşturucuyu kestiklerinde vücutlarında uyuşturucu istedikleri için salındıkları ortamda kimin kanında uyuşturucu varsa onun üstüne hurra.. düşünsenize sınıfta birsürü arı
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
1, 2, 3  Sonraki