şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Apocalyptica
Yazar Mesaj
akasa
Tarih 15 Mart 2008 20:58
Mesaj konusu Re: Apocalyptica
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
arkadaşlar blue jean ın mart sayısında apocalyptica var haberiniz olsun hayranlara duyrulur
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 16 Mart 2008 17:29
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Alıntı:
arkadaşlar blue jean ın mart sayısında apocalyptica var haberiniz olsun hayranlara duyrulur

Ben dergiyi alamadım..Arkadaşımda vardı..Yırtmak zorunda kaldıysam da aldım o 2 sayfayı
gzm
Tarih 17 Mart 2008 21:04
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
tek kelime ile muhteşem diye tabir edilebilirler bence çok iyiler ve gerçekten çello ları süper
  Kullanıcının profilini görüntüle
bOhEmZuLiK
Tarih 19 Nisan 2008 01:16
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
ya grubu ilk kez dün saat tam 00:00 da dinledim çok beğendim ya çok güzel çalıyorlar valla seslerinden çok müziğini sevdim
RuhMetal
Tarih 24 Nisan 2008 13:17
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
apocalyptica kesinlikle dehşet bir grup fade to black nothing else matters ve path gibi birçok şarkıları var ama en çok beğendiğim bu üçü haa bir de life burns süper
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 18:47
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Bu grup gibi var mı dünyada yaa.. Chello manyakları.. Nothing Else Matters'ı süper coverlamışlar.. En sevdiğim şarkıları kesinlikle "Anything But Love (S.O.S)"
multeciyim
Tarih 24 Nisan 2008 20:57
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
edacım hemen onuda yapıştır duvarına
efsundeniz
Tarih 24 Nisan 2008 21:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
son klip şarkılaır çok güzelmiş yaa Rock
DarkAges
Tarih 8 May 2008 22:39
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
adamların viola ile yaptıkları müzik gerçekten çok etkileyici ben özellikle sandra nasic ile yaptıkları path duet lerini seviyorum çok güzel...
akasa
Tarih 8 May 2008 22:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
evet ya path gerçekten çok güzel..
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki