şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ çilekeş
Yazar Mesaj
qunkrock
Tarih 20 Aralık 2007 17:59
Mesaj konusu Re: çilekeş
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
çilekeş diyince aklıma en çok yetmiyor parçası geliyor en derin ve en iten şarkısı bence en iyisi:)
  Kullanıcının profilini görüntüle
asigenc
Tarih 31 Ocak 2008 17:34
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
çilekeş in kendimden geriye şarkısına bayılıyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
okyanus37
Tarih 15 Mart 2008 00:09
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Kastamonu Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
elimden hiçbirşey gelmez hiçbir çarem yok
şu karanlık sokaklardan sesimi duyan yok
hiç kimse yok

diye haykırmayız görkemin harika şarkı da kendileri de bilgiler için teşekkürler..
theconqueror
Tarih 15 Mart 2008 10:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
bu adamların bir şarkısı bile kötü değil hepsi birbirinden güzel...Korpe,siyah,Y.O.K,yetmiyor vs...hepsi biribirinden güzel...
sinan
Tarih 15 Mart 2008 15:55
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1134
bugünlerde dinlediğim tek grup. y.o.k albümü bitip-başa alıp duruyor

ilk y.o.k şarkısıyla sevdim de dinleye dinleye albümdeki tüm şarkıları sevdim ben de.
theconqueror
Tarih 16 Mart 2008 02:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
aynen bende senin gibi sinan abi....tesadüfen y.o.k şarkısını dinledim sonra hepsini dinledim daha sonra hep başa sardım...
pussuk
Tarih 16 Mart 2008 02:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bende yurtta kalırken gece discman e takıp son ses dinliyordum uyumak amaçlı odamız hep kalabalık olduğundan anca öyle uyuyabiliyordum arkadaşlarım ses kesilip benden tepki gelmeyince uyuduğumu anlıyorlarmış bende çok seviyorum kendimden geriye ve y.o.k parçaları tam ben
Soygaz
Tarih 16 Mart 2008 17:33
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Onların albümünün çıktığı sene ben başka gruplara sardığım için , onların fanı olma noktasına gelip direkten döndüm :Pp Sonra tekrar dinlemeye başladım , şimdi daha çok hoşuma gidiyolar...
gzm
Tarih 16 Mart 2008 22:15
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
sanırım bi müzik yarışmasına katılmışlardı bede orda tanımıştım çilekeş i...muhteşemler
pelinn
Tarih 8 Nisan 2008 15:49
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 397
yeni albümü katil dans www.pimuzik.com da satışa sunulmuş...
klibi de akrep isimli parçalarına çekilmiş... Bence,güzel ama sanki ilk albüm daha başarılıydı
albüm içeriği

akrep
diril
kulağakaçan
katil dans
her deniz
hit dalası
sınır
bir ses yap
pervazda tatil (şebnem ferah:vokal)
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)