şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ ünlülerin kulaklarından düşmeyen şarkılar
Yazar Mesaj
gebercan
Tarih 2 Şubat 2008 19:24
Mesaj konusu Re: ünlülerin kulaklarından düşmeyen şarkılar
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
yalnız nerdeyse hepsi slow müzikler dinliyor gercekten bi gariplik var bu iste
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 2 Şubat 2008 19:45
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
IYIKOTU yazmış:
funda arar da şebnem ferah dinliyormuş. sanırım bi ara laf etmişti şeboya.

Alıntı:
Funda Arar bir röpörtajında : "Benim söylediğim galiba gazeteci arkadaş tarafından yanlış anlaşılıp, aktarılmış. Dedim ki, bu ülkede rock müzik yapan bir kadın varsa bu Şebnem Ferah'tır. Sözleri isyandır Rock'un. Her şeyi eleştirir. Şebnem Ferah'ın da bu tarz şarkıları var. Şebnem Ferah'ı bana kimse anlatmasın. Ben Şebnem Ferah fanatiğiyim" diyerek söylediklerinin yanlış anlaşıldığını savundu.

theconqueror
Tarih 2 Şubat 2008 19:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
emrahta şeboyu dinliyormuş...ya arkadaşlar yarın öbür gün silbaştanı felanda söylemeye kalkmasın ....bu arada bencede insan kendini dinleyebilir.yani bizde bazen gitar eşliğinde çalıp söyleyip dinleyebiliyoruz.yazarlarda şairlerde yazıyor ama kendi yazdıklarını okumamazlık yapmıyorlar bu birazda ona benziyor bence....
bOhEmZuLiK
Tarih 3 Şubat 2008 12:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
bencede insan kendini dinler neden dinlemesinki
benim hiç beklemediğim kişiler
şebnem ferah ve mor ve ötesi dinliyormuş
çok şaşırdım
  Kullanıcının profilini görüntüle
buket09
Tarih 16 Mart 2008 19:15
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
şaşırdığım bir kaç isimde şebo var
Soygaz
Tarih 16 Mart 2008 19:21
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Alıntı:
Funda Arar bir röpörtajında : "Benim söylediğim galiba gazeteci arkadaş tarafından yanlış anlaşılıp, aktarılmış. Dedim ki, bu ülkede rock müzik yapan bir kadın varsa bu Şebnem Ferah'tır. Sözleri isyandır Rock'un. Her şeyi eleştirir. Şebnem Ferah'ın da bu tarz şarkıları var. Şebnem Ferah'ı bana kimse anlatmasın. Ben Şebnem Ferah fanatiğiyim" diyerek söylediklerinin yanlış anlaşıldığını savundu.

Evde ben Funda Arar Şebnem Ferah'a böyle böyle söylemiş dediğimde,annem de "Funda Arar öyle şey söylemez kızım Şebo rockçı zaten , o da bunun bilincindedir" demişti..Anneler hep haklı işte
dikkaTehlike94
Tarih 16 Mart 2008 22:36
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Bursa Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 29
ilginç ya. ama çoğu ünlü şebo dinliyor. sevindim. Rock
gitarci
Tarih 17 Mart 2008 16:22
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
ilginçmiş gercekten ama çogu ünlüğmüzün!
sebnem ferah dinlemesi hoşuma gitti.Acaba şebnem ferahımızın dinlediği şarkılar hangisi merak ettim şimdi
efsundeniz
Tarih 17 Mart 2008 17:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
benim bildiğim şebo heart'ın '94 akustik konser albümünü ve dougan dinliyor birde my way şarkısını çok seviyor
Soygaz
Tarih 17 Mart 2008 17:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Bilgiler için teşekkürler efsun Sen neymişsin:)
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki