Aktif Üye Yaş: 21Cinsiyet: Burç: Nerden: İzmirKayıt: May, 2008Meslek: TekstilMesajlar: 153
bencede harika bir yazı olmuş.paylaşım için teşekkürler..gerçekten bunu yapmak gerekli eğer sevilen ve sayılan biri olmak istiyorsan.ama tabiki bazı maddeler için bu zor...
Nereye gittiğinizi bildiğiniz sürece bunu diğerlerine kanıtlamaya gerek yoktur
________
işte bu ben eğlenmeye gidiyorsam "aa bak ben buraya gittim" demeye gerek yok ...bir ressam olucaksamsa eğer ,bunu başkaları için değil başkaları beni başarılı bilsinler diye değil ben istediğim için ressam olurum başarılı olurum ben istediğim için
Piyasada dolaşan bir sürü kişisel gelişim kitapları motivasyon teknikleri vs mevcut... Yazılar okuyarak filmler izleyerek belki yoga yaparak içimizden düşündüğümüzde çok güzel bir motivasyon yakalayabiliyoruz belki ama uygulamaya geldiğinde hayat bizi ters köşe yapıp inancımızı sarsabiliyor... Tıpkı çok etkilendiğiniz bir filmden sonra sinema salonundan çıkıp gerçek dünyanızın maddi veya manevi stresiyle sıkıntılarıyla başbaşa kalmak gibi....
İyi düşün iyi yaşa... Tamamen katıldığım bi fikir.. Yaşadıklarımdan biliyorum. Bu konudaki belgeselleri ilgilenenler biliyordur (Temelde Quantum Fiziğine dayanan şeyler)
Ama ne yazıkki elde etmeye çalıştığımız motivasyonda herkes aynı şartlarda değil. Motivasyondan önce hayatımızda düzene koyamamız gereken temel şeyler var bence...
İlk olarak gerçekten hoşlanarak yaptığımız uğraşımız olmalı (iş demiyorum... uğraş... illa maaşlı bir iş olması gerekmez... hayatımızı idame ettirdiğimiz severek yaptığımız bir uğraş...)
İkinci olarak yaşadığımız ülke veya şehir herneyse... huzurlu hissettiğimiz bir yer ve birlikte yaşadığımız, aynı ortamı paylaştığımız beraber çalıştığımız insanlarla mutlu ilişkiler içinde olmak...
Üçüncü olarak en önemlisi bi gün anne babamızın belki bu dünyadan göçüp gittiğinde aynı sıcaklık ve samimiyette sımsıkı sarılacağımız hayatı beraber paylaşacağımız kişi...
Bence bunları yakalarsak motivasyon kendinden gelecektir...
Üçüncü olarak en önemlisi bi gün anne babamızın belki bu dünyadan göçüp gittiğinde aynı sıcaklık ve samimiyette sımsıkı sarılacağımız hayatı beraber paylaşacağımız kişi...
___
işte ben hep bunu düşünerek yaşamaya çalışıyorum ama olmuyor dediğiniz gibi iş uygulamaya gelince olmuyor işte
hep birgün göçüp gidicek ailem diyerek yaşamak istiyorum her acıya hazırlıklı olmam gerektiğini diyiyorum kendime ama bu düşünceyi kafamda en fazla 1 saat bile tutamıyorum çünkü içimi ürpertiyor onların yokluğu...
bedende bir tavsiye gerçeklerden kaçmayın onların üstüne gidin kaçarak yaşanılmaz