şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Enstrüman Çalanlar...
Yazar Mesaj
gitarci
Tarih 17 Mart 2008 17:15
Mesaj konusu Re: Enstrüman Çalanlar...
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
Ya birinin bu başlığı açması iyi olmuş ben yaklaşık 4 senedir gitar çalıyorum. Klasik müzik eğitimim de var ki hala devam ediyor.Ama tabi ki popüler müzik de çalıyorum.Özellikle nev'in şarkılarını çalmak çok hoşuma gidiyor:) eğer gene buluşma olursa gitarım ve ben her zaman hazırım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 17 Mart 2008 18:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
bir kemancı daha çıktı helal size,bende inşallah öğrenicem ve bende KEMAN çalıyorum artık diycem
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 17 Mart 2008 18:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Öğreneceksin tabi ablacım,zaten zor bişey değil ki.....Kır Zincirlerini =Pp
Soygaz
Tarih 17 Mart 2008 18:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Alıntı:
gitarım ve ben her zaman hazırım

Aynen ben de Deniz'le birlikte her zaman hazırım:) :)
[ Deniz benim kemanım olur :) ]
gitarci
Tarih 21 Mart 2008 22:20
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
ya ben geçenlerde keman aldım elime böyle ne biliyim klavyede sesleri çıkarmamda sorun yok ama sadece yay'ın kullanışında biraz zor geldi:)
Soygaz
Tarih 21 Mart 2008 22:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Kemanda arşeye hakim olmak çok önemli bişeydir... Onu tutuşun zarifliği var tabi bir de..Ona zamanla alışır insan...Ama tabi [benim gibi :) ] aşkla çalmak gerekir kemanı..Sesi de çaldıkça güzelleşir...Çalmazsanız nankördür,unutursunuz çalmayı,çok çektirir sonra, emekleriniz boşa gider..:)
buket09
Tarih 21 Mart 2008 22:29
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
ne güzel anlattın ya Alkış Alkış
Soygaz
Tarih 21 Mart 2008 22:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yok efendim teveccünüz..O sizin güzelliğiniz
gitarci
Tarih 22 Mart 2008 15:33
Üye
Üye
süper anlattın ya:)
bOhEmZuLiK
Tarih 23 Mart 2008 23:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
ya bende bizim arkadaşın gitarını elime alınca bir kaç nota çıkarabiliyorum işte o kadar
ama bağlamayı çalıcam ya bu konuda iddalıyım ilk çalmaya başladığımda yooo ben çalamam dedim ama öğrenicem vee moğollar kadar başarılı olucam ilerde banane yaaa
  Kullanıcının profilini görüntüle
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki