Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
wundeba
Tarih 23 Mart 2008 22:48
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
bence site bu şekilde çok iyi sinan abinin de dediği gibi 2 dk sonra unutulacak şekildeki sohbetler gereksiz böyle daha iyi Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
garintsi
Tarih 29 May 2008 23:54
Banlı
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Erzurum Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
Site böyle gayet iyi.Az olsun öz olsun.Gereksiz binlerce üye ile uğraşmak zordur.Site şebo için yapılmış facebook'a dönmesin
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 30 May 2008 00:03
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 966
evet bunun için üyelerle birlikte elimizden geleni yapıyoruz..gayette başarılı sonuçlar elde ettik..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
garintsi
Tarih 2 Haziran 2008 17:18
Banlı
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Erzurum Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
Herşey gayet güzel ama bu forumdan daha kaliteli forumlar var.Onlar gibi bir forum kurulsa nasıl olur?
Hazal
Tarih 2 Haziran 2008 17:22
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 692
kaliteli derken?
kalite kirteri nedir de böyle bir kıyaslama yapıyorsunuz anlamadım.
ama onlar gibi bunlar gibi olmak değil amacımız bizim forumumuz budur.
beğenmeyeni zorla tutmuyoruz burada..
garintsi
Tarih 2 Haziran 2008 17:31
Banlı
kaliteden kastım forumda ki üyelerin kişiliği veya üyelerin kalitesizliği gibi nedenler değil.Daha kullanışlı bir forum kastetmiştim.

Söylenilenleri anlamadan yorum yapmayın.İsterseniz durmam.İstenmediğim yerde durmak zaten bana gelmez!...
sinan
Tarih 2 Haziran 2008 17:31
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1097
hazal, sistem olarak kastetmiş.

phpbb bizim isteklerimizi karşılıyor. ticari amacı olmayan bir site için ücretli bir sistem de alamayız. mesela vbulletin gibi. hem de phpbb bizim felsefemizi en iyi şekilde karşılıyor. garip özellikler yok örneğin reputation saçmalığı gibi.

özellik olarak neyi yetersiz sitenin kullandığı forum sisteminin? söyleyin kafamıza yatarsa uygularız.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
garintsi
Tarih 2 Haziran 2008 17:34
Banlı
nihayet bu işten anlayan biri çıktı...

örneğin cevap yaz buttonu falan en altlarda,sayfa sıralarını gösteren bölüm çok küçük orayı bulmak için çok uğraştım,alıntı özelliği yok sanırım.
efsundeniz
Tarih 2 Haziran 2008 17:41
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1067
alıntı özelliği var ama biraz uğraştırıcı ben de yapamıyorum.

ayrıca galeriyle ilgili bir şikayetim olacaktır ben ilk üye olduğum zaman galeriye girdim birdaha çıkamadım ablamda üye olduğunda girdi çıkamadı napacağını şaşırdı da burada deneyimli biri olaraktan el atmıştım. ama ona da bir çözüm lütfeeen önce kontrol paneli sonra foruma girmek zor oluyor oraya direkt forum diye bir buton koysanız nasıl olur ..
sinan
Tarih 2 Haziran 2008 17:43
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1097
öncelikle yanlış anlaşılmak istemiyorsan en mümkün seviyede açık şekilde anlatmalısın. kimse bu konularda bilgi sahibi olmak zorunda değil. belki ben de o şekilde anlar ve cevaplardım. hitaplara da dikkat. yanlış anlaşılabilecek soru yazan sensin. hoşgörülü olması gereken de sensin bu durumda

şimdi,

cevap yaz butonu en altta, çünkü; insanlar çok aceleci. eskiden hızlı cevap kutusunda cevap yazılıp hemen sisteme eklenebiliyordıu. biz bütün mesajları okumadan yapılan cevaplardan hoşlanmıyoruz. konular ilk mesajdan sonra çok değişik yönlere kayabilmekte. ilk mesajı okuyup hoooop diye dalanlar var. bu durumlarda cevapları havada kalıyor ve kendileri kötü duruma düşüyor.

sayfa sıraları, bu konuda haklısınız ama koyabileceğimiz en uygun yerin orası olduğunu düşünüyorum. birkaç yer denemiştim ilk açtığımızda. zaten zamanla alışıyor insan.o kadar üzerinde durulmasına gerek yok, çünkü alternatif bölge yok onu koyabilmek için. site tasarımını bozuyor oranın dışındaki bir yer.

alıntı özelliği her açıldığında tabiri caizse cılkı çıkıyor. alıntı içinde alıntı yapılıyor. bir mesajda 5 mesaj önceki alıntılar oluyor bazen. böyle alıntısız mesajlar en iyisi.

başka soru varsa alalım.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
11. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  Sonraki