şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Ben Efsaneyim..
Yazar Mesaj
gzm
Tarih 17 Mart 2008 21:31
Mesaj konusu Ben Efsaneyim..
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Aksiyon
Yönetmen : Francis Lawrence
Senaryo : Akiva Goldsman , Mark Protosevich , Richard Matheson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2007, ABD

Oyuncular

Will Smith (Neville) , Salli Richardson (Ginny Neville) , Thomas J. Pilutik (Vampir) , Alice Braga (Anna) , Paradox Pollack (Alpha Guard) , Charlie Tahan (Ethan)

“Benim adım Robert Neville. New York şehrinde hayatta kalan biriyim. Sesimiduyan biri varsa…herhangi biri. Lütfen. Yalnız değilsin”.

Robert Neville çok başarılı bir bilim adamıdır, ama o bile tedavi edilemeyen, insan yapımı o korkunç virüsü kontrol altına alamamıştır. Her nasılsa virüse bağışıklık gösteren Neville, New York şehrinden, hatta belki dünyadan arta kalan yerde, hayatta kalmış tek insandır. Neville üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, umutsuz bir şekilde, hayatta kalmış başka insanlar bulmaya çalışır. Ama yalnız değildir.

Belki de insanoğlunun son ve en iyi umudu olan Neville’i ayakta tutan tek şey kendine düşen görevi yerine getirme arzusudur: Kendi kanını kullanarak virüsün etkilerini tersine çevirecek bir tedavi bulmak. Ama karşısındakilere karşı sayıca az olduğunu bilmektedir… ve zamanı da hızla tükenmektedir.

--arkadaşlar biraz geç oldu ama herkese tavsiye ediyorum gerçekten iyi bi film e ne demişler zararın neresinden dönsen kardır
  Kullanıcının profilini görüntüle
umuts
Tarih 19 Mart 2008 00:03
Mesaj konusu Re: Ben Efsaneyim..
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 410
filmi izleyeli bayağı oluyor, çok güzel bir filmdi.kurgusu çok iyidi. çekimlerde çok güzeldi. O kadar insanı nereye saklamışlar acaba ? bütün sokaklar boştu evler dükkanlar...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gzm
Tarih 19 Mart 2008 11:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
işin sırrı da o heralde
denizZ
Tarih 29 Mart 2008 23:27
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
(siteye uzun zamandır giremediğim için malesef biraz geriden takip ediyorum olayları kusura bakmayın )

umut'cum o kadar insanı nereye sakladılar diye cidden soruyorsan, orasının gerçek bir yerleşim yeri olmadığını sanıyorum. orası bir stüdyo. yani bilimkurgu bir filmin çekilmesi için yapılmış sahte bir mahalle.
umuts
Tarih 30 Mart 2008 10:12
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 410
hiçte bi kere ben onun kamera arkasını izlemiştim...gerçek sokaklar oralar çok zor olmuş hem çekimleri ?
TOPRAK
Tarih 30 Mart 2008 11:15
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
will smith..sanırım babamdam sonra en çok hayran olduğum erkek..tüm filmlerini defalarca izledim..I'm legend konusu kurgusu oyuncularıyla gerçekten tam bir efsane olmuş..kendini insanlığa feda eden bir bilim adamı..seviyorum seni will
denizZ
Tarih 30 Mart 2008 23:17
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
eğer orası gerçekse ve o hale getirmişlerse, tebrik ederim o zaman Alkış
herşeyiyle güzel bir ambiyans yaratmışlar ve etkileyici efektler kullanmışlar.
will smith de oynuculuğunun hakkını vermiş her zamanki gibi
keyifle izledik, pişman değiliz, yine olsa yine izleriz
Soygaz
Tarih 31 Mart 2008 15:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 698
Bu filmi çok metediyorlar,ama daha izleme fırsatım olmadı.. En yakın zamanda inşallah..:)
multeciyim
Tarih 31 Mart 2008 21:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
evet ya acayip merak ettim bende hemen izlemem lazım...
akasa
Tarih 1 Nisan 2008 08:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
ya tam olarak hatırlamıyorum ama 2 yıl önce "ben efsane" diye bir kitap okumuştum ama filmi izlemedim sanırım o kitabın filmi çekilmiş
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki