Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ voleybol
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 30 Mart 2008 11:24
Mesaj konusu Re: voleybol
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
basketbol topuyla voleybol..sanırım hayatında voleybol olan herkesin başından geçmiş tatlı bir anı..incilen parmaklar manşet yüzünden moraran kollar..neyseki servis hiç denemedim..ypksa spor hayatım son bulurdu..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 30 Mart 2008 15:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
insan nelere muhtaç oluyor.. neyseki bende hiç denemedim servisi..
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizZ
Tarih 30 Mart 2008 23:11
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
deneyenden öğrenin o zaman, bir servis = ufak çapta bi omuz kayması mesela bileklerde de ufaktan aynı sıkıntı tabi ve buna rağmen basketbol antrenmanına devam, hatta maç bile yapılabiliyor
deniss
Tarih 6 May 2008 23:56
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
bende oynamasını çok seviyorum ama elimin ayarı yok malesef
buket09
Tarih 6 May 2008 23:59
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
basketbol topuyla servisi denemedim ama manşeti denedim ve denemeyenler için söylüyorum yapmayın öyle bişey:)
pelinn
Tarih 7 May 2008 00:06
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 312
servis.... bende denemedim ama bileklerim mor geziyordum
ortaokulda. topa vurdukça kanım uyuşuyordu resmen..öff ne kızarıyodu ama
efsundeniz
Tarih 7 May 2008 16:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
kemik çok ağrıyor yaa böyle ''zonk''luyor insanın siniri tepesine çıkıyor sinirli biri olduğumdan bana öyle oluyor yani
denizZ
Tarih 7 May 2008 17:51
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
bugün okulun bahçesinde oynadım, kalabalık olduğumuz ve ders saati yaklaştığı için ben pek vuramadım topa ama özlemişim oynamayı! doyamıyorum voleybol oynamaya!!!!
KoNtEs
Tarih 7 May 2008 18:17
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 73
voleybol sevdiğim bir spordur ama bir türlü beceremiyorum(top özürlüsüyüm ben galiba)izlemekle yetineceğim ne yapalım
rockerangel3
Tarih 7 May 2008 21:30
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 110
bende ya aslında en kolay spor herkes oynayabiliyor ama ben yok yaa ben karar verdim zaten benim sporum yüzme ve tenis
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki