Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ sizce futbol nedir?
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 30 Mart 2008 11:27
Mesaj konusu Re: sizce futbol nedir?
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
90 dkka kalp krizi modunda oturarak izlenemeyen futbolu sevmeyen veya anlamayan insanların size bir anlam verememesi ve sizinde onlara o anki heyecanı telafuz edememeniz..futbol hayattır..hayatta her attığınız gol olsun iyi ki varsın futbol Alkış
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 30 Mart 2008 21:52
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
gerçekten futbol çok farklı bir duygu ya 90 dakka boyunca kalp krizi geçirmek pahasına kasılmak her hareketten sonra bağırmak çağırmak (hayatta sakin izleyemem:D)her golden yada güzel hareketten sonra ellerim kızarıncaya kadar alkışlamak tuttuğum takımın renkerlini üzürimde gururla taşımak her galibiyetten sonraki helede derbiler ve şampiyonluktan sonra çılgınlar gibi bağırmak ve sevinmek sabaha kadar çoşmak takımımın her branşta başarılı olmasını istemek ve bunlar böyle artıyorda artıyor gerçekten iyiki varsın futbol
  Kullanıcının profilini görüntüle
HuNTerHuNCer
Tarih 25 May 2008 02:06
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
kısacası felsefesi olan bir spor diyeyim..

ve ayrıca tekrar edeyim müziğe çok benziyor..(rekabetin ayarını bilirsek tabi ) Rock
Soygaz
Tarih 25 May 2008 16:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 674
Futbol yürektir..Futbol diğerleri yokmuş gibi davranıp sadece kendi yüreğinin kılavuzluğunda bir şeyler yapabilmektir..ve evet bazen futbol fanatizmdir.. Şahsen ben fanatizm yapmadan ve küfür etmeden maç falan izleyemem kimse kusura bakmasın
theconqueror
Tarih 26 May 2008 09:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 557
bence fanatizm olduğu zaman ortada güzel olan hiç birşey kalmıyor.Sen maç izlerken bağırınca,kızınca,küfür edince ortada futbol sevgisi kalmaz ortaya fanatik takım sevgisi çıkar.Oysaki sadece desteklediğin takımdan değil,bütün liglerden izlediğin takımların oynadıkları futbolun görsel açısından aynı hazzı almalısın.işte o zaman futbol sevgisi ortaya çıkar.Öbür türlü senin anlattığın durum takım sevgisinden başka birşey olmaz....
Soygaz
Tarih 26 May 2008 14:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 674
Zevk meselesi
efsundeniz
Tarih 26 May 2008 21:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
evet zevk meselesi ben galatasaray maçları dışında oynanan diğer maçlardan haz alamıyorum ve bayağı bir bağırıyorum maç izlerken hatta bzen git sen yönet istersen diyorlar
garintsi
Tarih 6 Haziran 2008 18:21
Banlı
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Erzurum Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
Futbol hayattır
ReDeviL
Tarih 11 Haziran 2008 21:47
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 12
yuvarlak bir top
bOhEmZuLiK
Tarih 12 Haziran 2008 02:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
vallah kim olursa olsun her maçta aynı sitresi yaşıyorum" kaydı kayacak top ayaktan" "ahan atamadı"" evet şimdi "diye içim içimi yiyiyor kim olursa olsun bu futbol işi çok sitresli bir iş ben gelemiyorum bu kadar sitrese ama seviyorum izlemeyi fazla birşey anlamasamda
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki