| Forum Anasayfa ~ Spor ~ sizce futbol nedir? |
| Yazar |
Mesaj |
| TOPRAK |
 30 Mart 2008 11:27
 Re: sizce futbol nedir? |
|
|

Forum Demirbaşı
|
90 dkka kalp krizi modunda oturarak izlenemeyen futbolu sevmeyen veya anlamayan insanların size bir anlam verememesi ve sizinde onlara o anki heyecanı telafuz edememeniz..futbol hayattır..hayatta her attığınız gol olsun iyi ki varsın futbol |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 30 Mart 2008 21:52
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
gerçekten futbol çok farklı bir duygu ya 90 dakka boyunca kalp krizi geçirmek pahasına kasılmak her hareketten sonra bağırmak çağırmak (hayatta sakin izleyemem:D)her golden yada güzel hareketten sonra ellerim kızarıncaya kadar alkışlamak tuttuğum takımın renkerlini üzürimde gururla taşımak her galibiyetten sonraki helede derbiler ve şampiyonluktan sonra çılgınlar gibi bağırmak ve sevinmek sabaha kadar çoşmak takımımın her branşta başarılı olmasını istemek ve bunlar böyle artıyorda artıyor gerçekten iyiki varsın futbol |
| |
|
| |
|
| HuNTerHuNCer |
 25 May 2008 02:06
|
|

Üye
|
kısacası felsefesi olan bir spor diyeyim..
ve ayrıca tekrar edeyim müziğe çok benziyor..(rekabetin ayarını bilirsek tabi ) |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 25 May 2008 16:38
|
|

Forum Demirbaşı
|
Futbol yürektir..Futbol diğerleri yokmuş gibi davranıp sadece kendi yüreğinin kılavuzluğunda bir şeyler yapabilmektir..ve evet bazen futbol fanatizmdir.. Şahsen ben fanatizm yapmadan ve küfür etmeden maç falan izleyemem kimse kusura bakmasın |
| |
|
| |
 |
| theconqueror |
 26 May 2008 09:52
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
|
bence fanatizm olduğu zaman ortada güzel olan hiç birşey kalmıyor.Sen maç izlerken bağırınca,kızınca,küfür edince ortada futbol sevgisi kalmaz ortaya fanatik takım sevgisi çıkar.Oysaki sadece desteklediğin takımdan değil,bütün liglerden izlediğin takımların oynadıkları futbolun görsel açısından aynı hazzı almalısın.işte o zaman futbol sevgisi ortaya çıkar.Öbür türlü senin anlattığın durum takım sevgisinden başka birşey olmaz.... |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 26 May 2008 14:02
|
|

Forum Demirbaşı
|
Zevk meselesi |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 26 May 2008 21:44
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
evet zevk meselesi ben galatasaray maçları dışında oynanan diğer maçlardan haz alamıyorum ve bayağı bir bağırıyorum maç izlerken hatta bzen git sen yönet istersen diyorlar |
| |
|
| |
|
| garintsi |
 6 Haziran 2008 18:21
|
|
Banlı
|
Futbol hayattır |
| |
|
| |
|
| ReDeviL |
 11 Haziran 2008 21:47
|
|

Üye
|
yuvarlak bir top |
| |
|
| |
|
| bOhEmZuLiK |
 12 Haziran 2008 02:48
|
|

Site Ahalisi
|
vallah kim olursa olsun her maçta aynı sitresi yaşıyorum" kaydı kayacak top ayaktan" "ahan atamadı"" evet şimdi "diye içim içimi yiyiyor kim olursa olsun bu futbol işi çok sitresli bir iş ben gelemiyorum bu kadar sitrese ama seviyorum izlemeyi fazla birşey anlamasamda |
| |
|
| |
|