şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebomuzun hangi şarkısından etkilenip dinlemeye başladınız?
Yazar Mesaj
wundeba
Tarih 15 Mart 2008 23:14
Mesaj konusu Re: şebomuzun hangi şarkısından etkilenip dinlemeye başladın
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 39
benim ilk dinlediğim şarkısı gözlerimin etrafındaki çizgiler olmuştu.ondan sonrada dewam ettim işte aştım artık bağımlılık oldu bende Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 15 Mart 2008 23:17
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
ilk çıkardığı albümden beri dinliyorum ama artık kısa cümleler kuruyorum parçası sayesinde gitar çalmayı öğrenmek istiyorum inşallah öğrencemde
  Kullanıcının profilini görüntüle
Mervekirci
Tarih 15 Mart 2008 23:41
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
vazgeçtim dünyadan dı
sonra araştırdıkça volvox çıktı (bir insan bu kadar genç iken nasıl bu kadar başarılı olur nasıl bu kadar güzel bir sese sahip olur şaşırdım)
dedim ki bu benim işte kendimi buldum
o gün bu gündür tek isteğim şebo ya bir kerecik sarılmak
Seburock
Tarih 24 Mart 2008 13:20
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Manisa Kayıt: Mart, 2008 Meslek: İşsiz Mesajlar: 18
Can kırıkları benim için başlangıç zamanı oldu
ouzhn
Tarih 25 Mart 2008 16:40
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Konya Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 8
can kırıkları başlangıçtı ve bir de ben şarkımı söylerken çok hoşuma gidiyor diğer şarkıları da hoş ama bunlar en sevdiklerim
asya9
Tarih 25 Mart 2008 18:13
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
yağmurlar...........
sebo22
Tarih 31 Mart 2008 20:08
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Edirne Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
aslında ayrım yapmak çok zor ama bu aşk fazla sana ve vazgeçtim dünyadan şarkılarından etkilendim.
denizZ
Tarih 4 Nisan 2008 16:16
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben bu başlık açıldığından beri hep düşünüyorum acaba hangi şarkısı beni etkiledi de dinlemeye başladım diye... ama tek bir şarkı yok.

ben "artık kısa cümleler kuruyorum" albümünden çok etkilendim. başından sonuna kadar dinlediğim ve her şarkısını ezbere bildiğim tek albümü. benim için şebnem ferah sanki sadece bu albümünden ibaret. lütfen yanlış anlaşılmasın, diğer albümlerine kötü demiyorum. beni müziğiyle, sözleriyle, herşeyiyle etkileyen tek albüm bu, diğer tüm şarkıcılar dahil!!! bu albümdeki hiçbir şarkıyı dinlemekten bıkmam.
uyumsuzfani
Tarih 6 Nisan 2008 19:41
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
bu aşk fazla sana ile başladı bugün.sigara,ben şarkımı söylerken vs şarkılarla devam eden bir serüven oldu şebo benim için ortaokul dayken başladı lisedeyken devam etti bir süre ara verdim şebo komasından çıktım hayata döndüm kardeşim sayesinde tekrardan aranızdayım
Hayato
Tarih 11 Nisan 2008 17:10
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Adana Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
fırtına
bu aşk fazla sana...

ben çocukken dinlerdim bunları...

ve hala dinliyorum...
15. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Sonraki