Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Yazar Mesaj
buket09
Tarih 31 Mart 2008 21:28
Mesaj konusu Re: Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
ya ben de hiç farketmemişim başını dur bir daha dinliyeyim...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 31 Mart 2008 21:53
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
nasıl fark edemediniz arkadaşlar, başta direk anlaşılıyor zaten...bunu koymasındaki amacı da büyük bir ihtimal Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkı olduğu içindir...
  Kullanıcının profilini görüntüle
pussuk
Tarih 31 Mart 2008 21:59
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
benim fark etmeme nedenim başından dinlememiş olmam yoksa asla kaçırmam şimdi dinledim fark ettim bence de çok hoş olmuş gerçekten ATAMIZIN en sevdiği parça olduğu için bunu yaptıklarını düşünüyorum ben de iyi de yapmışlar süper olmuş
gzm
Tarih 1 Nisan 2008 19:23
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
ben fark etmiştim ve gerçekten süper olmuş bikere çok daha leziz bi hal almış + baştaki ve sondaki sesler(gülüşler vs.)de süper
uyumsuzfani
Tarih 6 Nisan 2008 20:33
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
şarkılarını dinledim güzel fakat benim nacizane fikrim bi albüm çıkış şarkısı olsaydı çok iyi olabilirdi ses getirirdi fakat eurovision için düşünürsek sanki biraz yetersiz kalmış ben bir elektro gitar solosu yada bateri solosu coşmuşcasına olsaydı çok iyi olabilrdi bunun yanı sıra şarkıda bir düşünce anlatıldığını düşünüşünüyorum ve bununda eğer dünyaya anlatmaksa amaçları ingilizceyi seçmelilerdiki anlasınlar eurovisiondaki türkçe takıntısnı saçma buluyorum önemli olan başka konularda iyi temsil edilmek mesela siyasette; mualif bir grup olarak 600milyon insnaın izlediği bir yarışmada kendilerini en iyi ifade etme şansları önlerindeydiki bunu gerçekleştirmek için türkçe yanlış bir seçim oldu sanki çünkü sözler anlaşılsaydı daha dikkat çekerdi sözler gerçekten güzel eğlenmeye gidiyolarsa o ayrı tabiki
shqipelif
Tarih 13 Nisan 2008 21:13
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Hatay Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
aslında şarkı güzel ben bizim dilimize de saygı gösteriyorum ama artık ingilizce ulusal bir dil bence ingilizce katılmalıydık daha önceki türkçe dil olarak katıldığımızda neler yaptığımızı gördük ama şarkı güzel yine de
multeciyim
Tarih 14 Nisan 2008 14:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
ve şöyle bir haber de duydum mor ve ötesi yarışmaya o makyajlarla katılacakmış..ilginç olur heralde. Rock
efsundeniz
Tarih 14 Nisan 2008 15:15
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1067
hangi makyajla
theconqueror
Tarih 14 Nisan 2008 18:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
klipteki heykel gibi duruyorlardı ya o makyaj....
efsundeniz
Tarih 14 Nisan 2008 20:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1067
hmm fena değil:)
11. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 19, 20, 21  Sonraki