| Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ pentagram |
| Yazar |
Mesaj |
| theconqueror |
 20 Mart 2008 10:18
 Re: pentagram |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
|
30 mart günü pentagramın konserine gidecek arkadaşlar varsa beraber gidelim.ben biletimi aldım o gün ordayım |
| |
|
| |
 |
| IYIKOTU |
 27 Mart 2008 19:37
|
|

Aktif Üye
|
|
dvd 1 nisan da çıkıyor. dün ntv'de ki +24 programında konuktular. bostancı konserinde ki özellikle unspoken performansı çok iyiydi. konserde olanlar sanırım hak vereceklerdir. |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 31 Mart 2008 09:07
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
dün konser süperdi arkadaşlar.konuk sanatçı olarak ogün,hayko,buket doran,mor ve ötesinden kerem,ŞEBO'muz ve daha bir çok kişi çıktı süper bir konserdi resmen festival havasında geçti....videoları en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.... |
| |
|
| |
 |
| bOhEmZuLiK |
 1 Nisan 2008 17:01
|
|

Forum Demirbaşı
|
çabuk ol fatih sabırsızlıkla bekliyorum videoları
yaa bende orda olmalıydım yaa kuzenim istanbulda ama gitmemiş çok kızdım hiç kaçırılırmı ya |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 1 Nisan 2008 17:20
|
|

Forum Demirbaşı
|
zulikçim pazar gününe kadar sabret biraz... |
| |
|
| |
 |
| gzm |
 1 Nisan 2008 19:03
|
|

Aktif Üye
|
sabret demesi kolay ya Zulik le birlikte ben de çatlıycam burada |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 2 Nisan 2008 09:52
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
valla arkadaşlar telefonda ufak bi problem var onları bilgisayara aktarıp formatlarını değiştirip.uygun bir siteye yüklemem lazım.kusura bakmayın! |
| |
|
| |
 |
| psychedelic |
 3 Nisan 2008 13:05
|
|

Üye
Meslek: Studio Müzisyeni
|
Mart 30 bugünden kalanlar sabah uyandım ve yoğun telefon iddaa ve iş trafiği derken akşam pentagram konserine 2 biletim olduğu aklıma geldi sonrasında iş çıkışı kendime 2 istanblue minik vodka ve 1 redbul aldım ama yarısını içtim oralarada gelicem arkadaşla gittim konsere ama yalnız izledim içeri girerken vodkalar yalan oldu adi herif aldı vermedi kapıdaki güvenlikmidir ne idüğü belirsiz insan her neysea sonra dvd kuyruğunu gördüm girdim aldım hala izlemedim yarına kaldı sanırım izleme durumu ki zevki çıksın sağlam kafayla içerisi her zamanki gibi fulldü sonra konser başladı sedef ablayı gördüm yanımda davetliler arasında kim olur diyen olursa ogün abimin eşi olur kendileri jansette yanındaydı sonra aralarına ozan tügende katıldı konuklar muhteşemdi ogün hayko abi şebo kerem özyeğen buket doran aykan ilkan ozan tügen falan filan konser başladı yine metoboy abinin üstündeydi tüm gözler bugün gitarda yaptığı yeni efektine hayran kaldı herkes güzel düşünmüş metin abi o çaldığı tonu sonra tarkan abi zaten paso pff pff ağız modunda çaldı bu alemi gören sensin parçasını sadece hakan abi söyledi sonra sahneye konuklar çıktı öncelikle neyzen ilhan barutçu sonrasında buket doran sonrasında hayko cepkin aykan ilkan sonrasında kerem özyeğen ve ozan tügen ogün sanlısoy ve şebo derken konserin sonlarına gelinmişti yine atmosfer mükemmeldi yine kafa sallamadım nedense garip geliyor kafa sallamak bana yada kafa olmadığım için olabilir her neysea durumlar böyleydi dostlar özellikle merak eden varsa aranızda sorabilirsiniz burdayım
biraz geç oldu sanırım ama:) |
| |
|
| |
 |
| theconqueror |
 3 Nisan 2008 15:05
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
valla bende aynen böyle kelimelere dökmek isterdim ama yapamadım.tebrikler çok güzel anlatmışsınız.aynen anlattığınız gibi çok güzeldi.... |
| |
|
| |
 |
| gzm |
 4 Nisan 2008 19:56
|
|

Aktif Üye
|