Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Green Mile [Yeşil Yol]
Yazar Mesaj
Soygaz
Tarih 2 Nisan 2008 21:03
Mesaj konusu Green Mile [Yeşil Yol]
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Frank Darabont'un Stephen King'in romanından uyarladığı bir drama filmi. Paul Edgecomb (Tom Hanks) 1920'li yıllarda bir hapishanede gardiyanlık yapıyor. Birgün John Coffey (Michael Duncan) isimli bir mahkum hapishaneye düşünce, Edgecomb'un yaşantısı tamamen değişiyor. Ölümü bekleyen mahkumun farklı bir isteği var.

Benim en sevdiğim filmlerden biri...Forumun da görüşlerini almak istedim..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 2 Nisan 2008 22:23
Mesaj konusu Re: Green Mile [Yeşil Yol]
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Bana "Kelimeler Yetse" dedirten ve 3.cd'de koparan bir film..(bkz: hüngür hüngür..)
Sebomyna
Tarih 2 Nisan 2008 22:39
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
Üstünden yıllarda geçse unutulmayacak filmler arasında izleyipte etkilenmeyen yada duygulanmayan çok azdır sanırım gerçekten çok güzel bir film.
multeciyim
Tarih 2 Nisan 2008 22:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
önce kitabını okudum ve daha sonra film beni bitirdi...ilk defa ağladığım bir film...
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 3 Nisan 2008 00:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
of of of..harika bir başlık teşekkürlerr..ağladığım nadirr filmlerden..bitirir her seferinde beni..
pussuk
Tarih 3 Nisan 2008 14:13
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
hayatımda izlediğm en güzel filmlerden biridir gerçekten başlık süper olmuş bende çok ağlamıştım filmde
buket09
Tarih 3 Nisan 2008 22:53
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
ya gerçekten muhteşem bir filmdi ağlamamak mümkün değil bu filmde 5-6 kere izledim her defasında ağlarım...
multeciyim
Tarih 3 Nisan 2008 23:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
yaa buketim senin için önemli değil ki ne olursa ağlıyorsun zaten..
denizZ
Tarih 4 Nisan 2008 16:45
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
bir kaç yıl önce izlemiştim. gerçekten çok etkileyici bir film.
stephen king'in her romanı olağanüstü bir hayalgücüne sahip ama bu film en etkileyici olanıydı!!! üç cd ama insanı asla bıktırmıyor.
bu film gerçekten harika. izlemeyenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ederim
gzm
Tarih 4 Nisan 2008 19:42
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
izleyeli çok uzun zamanlar oldu ama gerçekten unutulmuycak filmlerden biri... kaç kere izlediğimi ben bile bilmiyorum ama her izlediğimde aynı tadı alabiliyorum ..tek kelimeyle muhteşem...
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki