Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ merhamet mi?merhametsizlik mi?
Yazar Mesaj
gzm
Tarih 25 Mart 2008 20:30
Mesaj konusu Re: MERHAMET Mİ? MERHAMETSİZLİK Mİ?
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
Evet Efsun ellerine sağlık gerçekten iyi olmuş ama şöyle bi genel düşünürsek o kadar da merhametsiz bi ülkede yaşamıyoruz yaşıyorsak bile bunun sebebi yine kendimiziz aslında : seçtiğimiz,desteklediğimiz insanlar sağolsunlar bize böyle bi karşılık veriyorlar ...yani belkide seçimlerimize , kararlarımıza biraz daha dikkat etsek bu denli bi merhametsizlik çerçevesi içinde yaşamaya mecbur kalmayız
  Kullanıcının profilini görüntüle
akasa
Tarih 2 Nisan 2008 14:34
Mesaj konusu Re: MERHAMET Mİ? MERHAMETSİZLİK Mİ?
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
çok güzel bi yazı gerçekten paylaşım için teşşekkür ederiz..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Pentagrammezarkabul
Tarih 9 Nisan 2008 15:46
Mesaj konusu Re: merhamet mi?merhametsizlik mi?
Banlı
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Kamu sektörü Mesajlar: 6
yazı çok güzel olmuş paylaşıma saygılarımı sunarım.ama merhamet hakedilene yapılır bence.acımak doğaya ihanettir.acıyacaksan da bir anlamı olmalı
  Kullanıcının profilini görüntüle
KoNtEs
Tarih 9 Nisan 2008 19:25
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 83
çok güzel bir yazı olmuş çok begendim
uyumsuzfani
Tarih 11 Nisan 2008 22:03
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
Pentagrammezarkabul; herkese merhamet duyulabilmeli bir kezde olsa, sonuçta kimse kötü doğmuyor,hayat ve biz insanlar yine kendimizi kötü yapanlarız poliyanaclık olabilir belki ama ben buna inanıyorum bir kez merhamet edersin yanılırsan ikincisinde merhamet göstermessin hiç değilse keşkelerin azalır yada acabalarımız diye düşünüyorum saygılar:)
Soygaz
Tarih 16 Nisan 2008 23:42
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Tebrikler çok güzel olmuş.. Teşekkürler bizimle paylaştığın için...
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2