Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ anketler
Yazar Mesaj
sevimli16
Tarih 23 Şubat 2008 21:49
Mesaj konusu Re: anketler
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
kusura bakmayın arkadaşlar karşılaştırmalı anketlerin beyazla alakası yokmuş evet doğrusun sebodelisi ya şebo inşallah beyaz show da çıkar tekrar yanlış bilgi verdim kusura bakmayın
  Kullanıcının profilini görüntüle
pussuk
Tarih 24 Şubat 2008 22:44
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
evet yaa power turk ödüllerini izledim biraz uğraştım ama tam zamanında denk geldim kanal aradım çünkü çok güzeldi çok harikasın gerçekten hakkettiği ödülleri aldığı ve söylediği söz çok hoşuma gitti nasıldı gerçekten üreten bayan sanatçılar için alıyorum bu ödülü gibi bişeyler söyledi şebom yaa harikasın bitanesin
efsundeniz
Tarih 25 Şubat 2008 18:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
şebom harikaydı sil baştanı yenilemişti bu hali de çok güzeldi ve çok içten söylüyordu:D evet üretmekle ilgili birşeyler söyledi üreten bayanların artması gereken falan doğrudur üretmeden üretenleri eleştirmek ve kategorize etmek kolaydır zor olan üretmektir ve şebom zoru başarıyor bir de ev sahibiydi ödül töreninde gelenleri karşılıyordu ve çook güzel olmuştu
Mervekirci
Tarih 16 Mart 2008 00:48
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
sil baştanı söylerken harikaydı
evde misafir vardı oturuyorduk. baktım şebo sil baştanı söylüyor
susun diye bir çığlık attım hepsi sustu büyülendim sanki ödülü de aldı
şebom benim ya
SeBoDeLiSi
Tarih 9 Nisan 2008 19:41
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 745
Arkadaşlar kral tv müzik ödüllerinde en iyi rock kategorisine Çakıl Taşları (pasaj) ile Şebo da aday
www.kraltv.com.tr
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 9 Nisan 2008 19:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
rakiplere şimdiden geçmiş olsun...
pelinn
Tarih 9 Nisan 2008 20:07
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 312
haklısın sebo bu rakip tanımıyor..
gzm
Tarih 9 Nisan 2008 21:56
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
kesinlikle katılıyorum
efsundeniz
Tarih 10 Nisan 2008 14:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
vaybe harikaa bende bi ara girip bakayım diyordum benden hızlı çıktınD:
efsundeniz
Tarih 10 Nisan 2008 14:41
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
yaa kontör gidiyormuş buna bilmiyordum şeboma da oy veremedim 4kontörde gitti kandırıkçılar hııh
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki