şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Konser Duyuruları
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 10 Nisan 2008 14:31
Mesaj konusu Re: Konser Duyuruları
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
benim haber aldığım yer güvenilir konserde onlarda görevli o yüzden hatta f.d falanda gelecekmiş genelde m.ü ile ç.ü ye aynı kişiler gelir bakalım belki adanaya'da gelir zaten mersin'e gelmişken buraya uğramazsa olmaaz:D
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Hazal
Tarih 10 Nisan 2008 16:47
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
arkadaşlar konser tarihi kesinleşip açıklanmadıkça lütfen duyumlarımızı buraya yazmayalım. konser kesinleştiğinde zaten başlık açılır..
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 14 Nisan 2008 02:43
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
mersin veya adanadakine gelebilirim bir ihtimal. burada ikamet eden veya gelebilecek arkadaşlar hazırlıklara başlayalım sitece gidebiliriz
efsundeniz
Tarih 14 Nisan 2008 15:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
mersinde bilboardlaa asılmış ama m.ü sitesinde yok delircem yaa neyse evet konsere topluca gidebiliriz teoman da geliyormuş Rock bizim okul heralde ogün boşalıcak herkesin dilinde
umuts
Tarih 16 Nisan 2008 20:34
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 412
benimde gelme ihtimalim çok yüksek fakat tam olarak şebonun çıkacağı tarih'i bilmediğim için nasıl geleceğim bilmiyorum...bekliyorum öyle.
efsundeniz
Tarih 17 Nisan 2008 17:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
bende bekliyorum hafta sonu haber gelicek büyük ihtimalle ablam gidecek mersin'e ordan öğrenecek ama benim bildiğim 5 mayıs pazartesi
denizZ
Tarih 18 Nisan 2008 18:37
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben de üniversitenin içindeyim ama tarihler kesin olarak belirlenmedi heralde ki ilan edilmemiş hiçbir yerde. ben öğrenir öğrenmez yazacağım buraya hiç merak etmeyin
efsundeniz
Tarih 18 Nisan 2008 18:39
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
tamam haber bekliyoruz
multeciyim
Tarih 19 Nisan 2008 15:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
bence kesin bir bilgi olsaydı çoktan duyurulardı...yinede beklemekte fayda var tabiki
efsundeniz
Tarih 19 Nisan 2008 16:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
eveet arkadaşlaar konser kesinleşti bende şimdi başlık açıp ayrıntıları yazıyorum Rock
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki