| Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ Şebo'ya ait cümleler... |
| Yazar |
Mesaj |
| pelinn |
 10 Nisan 2008 11:25
 Şebo'ya ait cümleler... |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
Kendisiyle ilgili;
“”Herkese mesaj vereceğim diye bir kaygım yok. Birileri bunu alıyor ve evine yani hayatına sokuyor. Zamanına ortak oluyorum.”
“Öyle ki bazı şeyleri yaşıtlarımdan daha geç öğrendim. Kadın olmayı da daha geç hissettim, bazı iletişim parametrelerini de geç öğrendim.”
“Ben giyinirken ise, kendimi en doğru nasıl ifade edebilirsem öyle giyinmeye çalışıyorum. Bunun için de çok fazla düşünmem. Ama birşeyi kliplendirirken ya da resimlendirirken giyim bir fantezi benim için.”
“Kırkbeşime geldiğimde yine müzik yapacağım ama giderek yalınlaşacağım.”
“Kendimi bildim bileli hayatımın en büyük kısmını şarkıcılığa, şarkı sözü yazmaya ve beste yapmaya ayırdım. Daha az emek harcanarak yapılan başka albümlerle karşılaştırdığın zaman arada bir fark olması çok normal. “
“Kendimi bir yere dahil etmek zor. Ama benim bir tarzım var. Yani kendime, özgü bir tarzım olduğuna eminim. Duyulduğunda-Bu Şebnem’in bestesi-denilebileceğine eminim.”
“Ben etrafımın ve kendimin farkındayım; beni ancak ben mahvedebilirim.”
“Kalbimin boş ve dolu olmasını istemiyorum. Aşık olmak çok güzel bir duygu. Birisine seni seviyorum demek, hayatı paylaşmak, değer vermek çok güzel. Ben bunların özlemini çekmiyor değilim. Ama bunun için özel bir çaba sarf etmiyorum. Ancak bundan sonra karşıma biri çıkarsa her şeyi dolu dolu yaşar mıyım bilmiyorum, göreceğiz.”
“En sevdiğim oyucular Gary Oldman, Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Haluk Bilginer, Şener Şen, Nurgül Yeşilçay.”
“Yalnızlığımla iyi geçinebiliyorum ama beni beklenmedik yalnızlıklar acıtıyor.”
“Müziğe o kadar emek harcıyorum ki bu da bana özgürlük alanı sağlıyor.”
Hayatla ilgili;
'' Hiç bir şeyi unutmazsın ki. Hafızan doğru çalıştığı sürece, unutmazsın. “Ben her şeyi unuturum” diyen varsa, o anlık bir kızgınlık içinde söylenen bir şey olur. “
“Birinin duygularına çamur mu sürmek istiyorsun? Önce senin ellerin kirlenecek… Bu kirliliğin içinde önce sen olacaksın diyebilmek hoşuma gidiyor.”
“İnsanların kendi ahlaklarını üretebilmesinin ne kadar önemli bir şey olduğunu ve bunu yapmadığımızda ne kadar büyük bir eksiklik içersinde yüzdüğümüzü sık fark eder oluyorsunuz.”
“Hayatında bazen kontrol edemediğin, bazen kontrol edip de üstesinden gelemediğin değişiklikler oluyor; bazen de hiçbir şey olmuyor.”
“Belki de bazı gerekliliklerin içinde kendimizi sonradan buluyoruz ya hayatı yaşarken, yüzmek de öyle bir şey ya. Öğreneceksin ya da boğulacaksın, az biliyorsan debelenerek gelip gideceksin, nefessiz kalacaksın, tekrar nefes alacaksın, yönünü şaşıracaksın.”
“Aslında hüzün hakikaten dünyanın neresinde, her insanda, daha az ya da daha çok diyebilir miyiz, her ırktan, her gelenekten, her dinden insanın hücrelerinde olan bir şey bu, tersini düşünemiyorum. “
“Hepimiz insanız ve hepimiz aslında aynı duyguları sadece başka tecrübelerle yaşıyoruz.”
“Birinin kalbini kırdığında canın acımaz mı, düşünmez misin yalnız kaldığında. Uykunuz kaçmaz mı?”
“İnsan sorunlu olduğu duygularla ilgili bağırıp çağıramaz, hallettiği duygularla ilgili bağırır, çağırır, başkalarıyla paylaşır.”
“İnsanın hayattan; kendine, neden yaşadığına, ne yapmak istediğine dair beklentileri vardır ve bunlar değişmez.Beş yıl önce benim için en önemli şey,şarkı söylemekti,bugün de öyle.”
“Herkesin gerçekten elinde olmadan istemeden içinden geçtiği tüneller var. O tünellerden geçtikten sonra belki, ilk gün ışığını gördüğümüzde mutlu oluyoruz. O ışık bizi yeniden şarj edebiliyor. Ama karanlığı tanımış oluyoruz.“ |
| |
|
| |
|
| buket09 |
 10 Nisan 2008 19:53
 Re: Şebo'ya ait cümleler... |
|
|

Aktif Üye
|
paylaşım için teşekkürler...şebom işte yaa |
| |
|
| |
 |
| pelinn |
 10 Nisan 2008 20:24
|
|

Site Ahalisi
|
“Ben etrafımın ve kendimin farkındayım; beni ancak ben mahvedebilirim.” |
| |
|
| |
|
| IYIKOTU |
 10 Nisan 2008 20:42
|
|

Aktif Üye
|
“İnsanların kendi ahlaklarını üretebilmesinin ne kadar önemli bir şey olduğunu ve bunu yapmadığımızda ne kadar büyük bir eksiklik içersinde yüzdüğümüzü sık fark eder oluyorsunuz."
cümleleri paylaştığın için teşekkürler... |
| |
|
| |
|
| gzm |
 10 Nisan 2008 20:47
|
|

Aktif Üye
|
“Birinin duygularına çamur mu sürmek istiyorsun? Önce senin ellerin kirlenecek… Bu kirliliğin içinde önce sen olacaksın diyebilmek hoşuma gidiyor.”
gerçekten iyi...Şebom ya |
| |
|
| |
|
| pussuk |
 10 Nisan 2008 21:11
|
|

Aktif Üye
|
paylaşım için çok teşekürler şebomuz işte ya |
| |
|
| |
|
| multeciyim |
 10 Nisan 2008 22:02
|
|

Forum Demirbaşı
|
“Ben etrafımın ve kendimin farkındayım; beni ancak ben mahvedebilirim.”
mükemmel ötesi bişey yaa,bitanesin prenses.. |
| |
|
| |
|
| pelinn |
 10 Nisan 2008 22:19
|
|

Site Ahalisi
|
|
ben teşekkür ederim hepinize. mükemmel bir insan o. kelimeler yetmez anlatmaya. sözler öyle kazındı ki aklıma söyleyecek pek bir şey bulamıyorum ...TEŞEKKÜRLER ŞEBO |
| |
|
| |
|
| SeBoDeLiSi |
 10 Nisan 2008 22:22
|
|

Forum Demirbaşı
|