şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Enstrüman Çalanlar...
Yazar Mesaj
multeciyim
Tarih 24 Mart 2008 14:50
Mesaj konusu Re: Enstrüman Çalanlar...
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
edacım denize olan aşkını birkez daha dile getirmişin süpersin valla anca bu şekil açıklanırdı -keman-
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 24 Mart 2008 18:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
İsteyen herkes,istediği her şeyi çalabilir.. Unutmayın; başarmanın %1'i yetenek,%99'u çalışmaktır..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
akasa
Tarih 31 Mart 2008 15:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
1.5 yıldır gitar çalıyorum çok fazla iyi olduğumu söyleyemem ama okulda arkadaşlara öğretmenlere çalcak kadar iyiyim
theconqueror
Tarih 31 Mart 2008 16:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
ooo nalan yoksun çoktandır ya özledik yorumlarını valla...
akasa
Tarih 31 Mart 2008 16:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
ya uzun zamandır giremiyordum ama sağolsun bugün melis abla halletti bir sorun vardı heralde hata veriyodu
uyumsuzfani
Tarih 11 Nisan 2008 21:17
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
valla ben çok isterdim ama olmadı mukadderat napalım bi bağlamam var 3ay kursa gittim şimdi duruyor öylece ama göbeğime vurup dum tak şeklinde iyi ritim tutarım napim kıskandım sizi aaaa
GevezE
Tarih 24 Temmuz 2008 09:05
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
2 yıldır gitar çalıyorum..o kadar da iyi değilim açıkcası,en azından kendi kendimize bişeyler yapıyoruz (:
avriListt
Tarih 24 Temmuz 2008 11:25
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 91
ben bizim okulda özel günlerde falan bizim sınıfta kurduğumuz amatör bi grupta solistlik yapıp gitar çalıyorum (bende ne yetenekler var yaa )
bexex
Tarih 24 Temmuz 2008 15:44
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
4 yıldır keman çalıyordum,bıraktım.Şimdi bateri çalmaya çalışıyorum
merwe23
Tarih 24 Temmuz 2008 17:19
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 142
ben de gitar çalıyorum ilerde grup kuracağım inşallah
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki