| Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ tiyatrocu arkadaşlar... |
| Yazar |
Mesaj |
| pussuk |
 3 Nisan 2008 13:17
 tiyatrocu arkadaşlar... |
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
|
eminim aramızda tiyatroyla uğraşan arkadaşlar da vardır. ben de ilkokul çağımdan beri amatörce tiyatroda oynadım ama 4-5 senedir bulunduğum ildeki amatör bir tiyatro derneğinde hem üyeyim hem de oyuncu. başka kimler var acaba aramızda? |
| |
|
| |
|
| pussuk |
 3 Nisan 2008 22:19
 Re: tiyatrocu arkadaşlar... |
|
|

Aktif Üye
|
tiyatroyla uğraşan yokmu arkadaşlar |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 4 Nisan 2008 17:47
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
ben uğraşıyorum ayrıca ablamda konservatuar tiyatro bölümünde okuyor bu haftada okulun tiyatro yarışmasına katılıyorum |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 4 Nisan 2008 18:33
|
|

Aktif Üye
|
başarılar inşallah başarılı olursun sonucu bizede bildir merak ederim ben şimdi |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 4 Nisan 2008 18:40
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
tamam söylerim ama önce oyun hazırlamam lazım ve bir fikrim yok:( |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 4 Nisan 2008 18:51
|
|

Aktif Üye
|
hımm ne kadar süren kaldı birde bu seçmeler nasıl yapılacak |
| |
|
| |
|
| gzm |
 4 Nisan 2008 19:10
|
|

Aktif Üye
|
|
bende ilkokuldan beri tiyatro yapıyorum ki izlemeyi de oynamak kadar çok seven biriyim ama bence şu dönemde tiyatroya yeteri kadar değer verilmiyor gerçi televizyonda bazı tiyatro programları yapılmaya başlandı ama yine de halk ın tiyatro konusunda bilinçsiz olduğunu düşünüyorum .Yada şöle söyliyim yapılan emeğin ve alınan zevk in farkında değiller .. |
| |
|
| |
|
| pussuk |
 4 Nisan 2008 19:28
|
|

Aktif Üye
|
sana kesinlikle katılıyorum emeğe saygı yok yalvda geçen hafta tiyatro haftası vardı 5 gün boyunca her gece farklı farklı oyunlar sergilendi en güzel ve en iyisi Yıldız Kenter'di yıllarını vermiş olan bir oyuncu ve hala tek başına sahnede. bizim burdaki kendini haberci sanan kişiler oyun boyunca filaşlı bir şekilde habire fotoğraf çektiler Yıldız Kenter'in oyunun başında fotoğraf makinesi yasak dendiği halde düşünsenize yaa kadın sahneyi bırakıp gidebilirdi biz onları uyarıncada biz işimizi yapıyoruz diyorlar komedi yaa saygı yok gerçekten |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 12 Nisan 2008 09:48
|
|

Site Ahalisi
|
çukurova devlet konsev.sahne sanatları tiyatro bölümündeyim 3.sınıf fakat öyle bir ülkede yaşıyoruz ki okuduğum bölüm bir halttan sayılmıyor genelde, fakat 93lü arkadaşlarda genelde ilgi oluyor bu da beni sevindiriyor.ben konservatuarı 2.likle kazandım elemeleri katılmamam için ailem beni başka şehire göndermişti kaçıp yine de girmiştim sınava kazandığımı 1-2 yıl sakladım gizlice okudum bana en büyük yardımı kardeşim sağladı evde beni sürekli idare etti aileme ta ki iktisat bölümünü kazanana kadar söylemedim iktisadı kazandığımda söyledim bu sefer de benimle gurur duydular ama bu benim hoşuma gitmedi çünkü ben zaten gurur duyulacak bir bölümdeydim onlara halen kırgınım, tiyatro festivalinde plaket almama rağmen ailemle paylaşamamak çok zoruma gitmişti ama kardeşim efsun iyi ki varsın ben de senle paylaşırım herşeye rağmen seviyorum onları iyiliğimi istiyolar yapacak bişi yok biraz uzun oldu kusura bakamayın ama çok dolmuştum bu konuda ailemde haklıydı çünkü halen tiyartocu diyince tuhaf bir bakış açısı oluşuyor büyüklerde malesef hele bir de bayansanız daha zor |
| |
|
| |
 |
| uyumsuzfani |
 12 Nisan 2008 09:53
|
|

Site Ahalisi
|
bu arada tiyatroya gerçekten ilgi çok az düşünün tiyatro bileti 4 ytl sinema bileti 6 ile 10ytl arasında değişiyor ve buna rağmen tiyatroya ilgi az sorduğunuzda ise pahalı olduğunu düşünüyorlar şu kadarını söylüyorum bir zahmet uğrayıp bilet fiyatlarını öğrenin ve gidip bir bilet alın içerde o zevkin tadına varın adanada da tiyatro yapılabilir adanada olan sayın şeboistler kulak verin bu sese |
| |
|
| |
 |