Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ renklerin anlamı
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 9 Mart 2008 12:36
Mesaj konusu Re: renklerin anlamı
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
siyah başkadır yaa heralde siyahı sevmeyen bir babam var ama ben çok severim ve vazgeçmem
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Season
Tarih 10 Mart 2008 21:48
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
KIRMIZI:sevgi,irade,atak kişilik,kendinden eminlik...
MAVİ:enginlik,derinlik,sonsuzluk,gururlu,iletişime açık,gizem...

Ben her rengi severim ayrım yapamam((= Hepsi ayrı şey benim içinn . . .
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 12 Nisan 2008 10:35
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
renklerin karekteri yansıttığına inanıyorum kısmen burda yazanları okuduktan sonra arttı açıkcası ben tam bir kahverfengi,kırmızı,siyah tutkunuyumdur masam çekmecem bile siyah:) işin kısadı anlamlarına baktımda kendimin özetini gördüm
buket09
Tarih 13 Nisan 2008 17:17
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
SİYAH ve MOR...

MOR:İntihar edenlerin beğendiği renktir
sebombenim
Tarih 26 Nisan 2008 18:32
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
siyah mor kırmızı renklerine hayranım yazın giyimde fazla siyah kullanamıyorum ama elimde oldukça kullanmaya çalışıyorum moru çok seviyorum fakat intihar gibi birşey düşünmüyorum
tugcem00
Tarih 27 Nisan 2008 03:23
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Moda Mesajlar: 12
efsundeniz anlaşıcaz galiba seninle benim de sevdiğim renkler siyah mor ve kırmızı ya da benim sevdiğim renkleri mi çaldın naptın kızım
efsundeniz
Tarih 27 Nisan 2008 11:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
renkler kııstlıdır canım gayet normal aynı renkler olması birde rock dinleyenler genellikle bu renkleri seçiyor
rockerangel3
Tarih 29 Nisan 2008 18:10
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 115
aynen benim de siyah mor ve kırmızı ama ben laciverti de severim
mor intihar rengi lacivert sonsuzluk...ben napcam şimdi
akasa
Tarih 2 May 2008 20:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
mor-siyah
paylaşım için teşekkürler:)
atomik
Tarih 2 May 2008 22:45
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
MOR:Eskiden beri ihtişam ve lüksün son basamağı olarak düşünülür. Tarih , yüksek sınıfların, saray mensuplarının daima morla bezendiklerini kaydeder. Nevrotik duyguları açığa çıkardığından, insanların bilinçaltını korkuttuğu saptanmıştır. İntihar edenlerin beğendiği renktir.

benim kadar mor aşığı daha tanımadım.bir renk üzerinde neden bu kadar yoğunlaştığımı anlamıyorum ama o benim hayatım
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki