Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Titanic
Yazar Mesaj
Soygaz
Tarih 14 Nisan 2008 18:07
Mesaj konusu Titanic
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Yüzyılımızın başları… Ademoğlunun doğa üzerindeki egemenliğinin göstergesi, insan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadece 4.5 gün serecek ve anısını bir sonraki yüzyıla bile taşıyacak büyüklükte bir kabusa dönüşecekti. İşte bugün bile heyecan uyandıran bu acı ancak bir o kadar da sinematografik felaket hikayesini bu kez James Cameron'un yönetiminde ve sinema tarihinin gördüğü en büyük bütçeyle gerçekleştirilmiş son versiyonuyla izliyoruz. Geminin ilk ve son yolculuğuyla örtüşen, kısa soluklu ama ölümsüz bir aşk öyküsüne yer veren Cameron, Titanic kadar büyük bir aşk öyküsü merkez alarak, bu bildik felaketi farklı bir tarzda anlatmak istemiş. Aşıklar ise son dönemde yükselen yetenekli genç oyuncular kuşağının öne çıkan isimlerinden Kate Winslet ve Leonardo Di Caprio. 1998'de 14 dalda Oscar adayı olan Titanic, 11 dalda heykelcik kazandı.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 14 Nisan 2008 23:26
Mesaj konusu Re: Titanic
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
en sıkıldığım film diyebilirim...
  Kullanıcının profilini görüntüle
buket09
Tarih 14 Nisan 2008 23:40
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
yok be güzel filmdi yaa...(ama bak bu filmde ağlamadım sanırım )
pelinn
Tarih 14 Nisan 2008 23:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 374
evet gerçekten güzel bir filmdi ama o kadar çok izledik ki... sıkılmamak mümkün mü
multeciyim
Tarih 15 Nisan 2008 00:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
imkanı yok buketim bir iki damla mutlaka akıtmışsındır...
buket09
Tarih 15 Nisan 2008 00:33
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
yok yaa ciddiyim ağlamadım
akasa
Tarih 15 Nisan 2008 08:39
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
pek benim izlediğim film türlerinden değil ama benğendiğim bi film ( ağlamamıştım izlerken )
gitarci
Tarih 15 Nisan 2008 18:12
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
güzel ama cok uzundu:)
Soygaz
Tarih 16 Nisan 2008 18:13
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Çocuk filmleri dışında izlediğim ilk film.. İkinciyi izleyene kadar dünyanın en güzel filmi sanırdım.. :) Çocukluk işte :) :) Ama yine de güzel filmdir , bilmem kaç bin kez izlediğim için ezberlediğim filmdir.. :)
gzm
Tarih 16 Nisan 2008 19:48
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
eskiden sevdiğim bi filmdi ama çok izlediğimden midir genellikle izlediğim film tarzı olmamasından mıdır bilmem artık sıkıyor beni..
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki