şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ 3noktabir
Yazar Mesaj
musacan1992
Tarih 20 Mart 2007 22:54
Mesaj konusu 3noktabir
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
üçnoktabir (eski adıyla Spitney Beers), 2002 yılında kuruldu. Cenk Turanlı (bas), Barış Ertunç (gitar), Melis Danişmend (vokal) ve Mehmet Demirdelen’den (davul) oluşan topluluk, düzenli olarak Mojo’da ve Bronx’ta çalıyor. Bir süre önce altı parçalık demosunu hazırlayan üçnoktabir, albüm hazırlıklarını sürdürüyor. Şimdiye kadar Bursa’da, Eskişehir’de, İstanbul’daki pek çok barda ve üniversite şenliğinde konser veren topluluk, geçen yıl da Tuborg Modern Rock Festivali kapsamında Pink’in ön grubu olarak sahne almıştı.
Her pazartesi Beyoğlu-Mojo'da çalan grup şimdiye kadar Bursa, Eskişehir ve Izmit'te, aralarında Boğaziçi, Koç, Istanbul, Sabancı ve Işık'ın da olduğu üniversitelerde, Istanbul'daki belli başlı pek çok barda konserler verdi; 2004 yılında ise Pink'in öngrubu olarak sahne aldı. Albüm kayıtlarını sürdüren üçnoktabir, yönetmenliğini Serdar Akar'in, müziklerini ise Selim Demirdelen'in yaptigi Barda adlı filmdeki bazı parçaları duzenledi ve filmde bir sahnede caldi. Barda 2 Subat'ta gösterime girdi.

Spitney Beers,2002 yılında beş kişilik bir ekiple kuruldu.Barış Ertunç,Cenk Turanlı ve Mehmet Demirdelen grubun ilk kadrosundan bugüne kalan isimler.Grubun kuruluşundan kısa bir süre sonra solist değişti ve yerine Melis Danişmend geldi.Bu arada diğer gitarist de gruptan ayrıldı.Böylece bugünkü kadro meydana geldi.
Grup,albüm yapma kararı alınca isimlerini üçnoktabir olarak değiştirdi.

Melis Danişmend(vokal)
Barış Ertunç(gitar)
Cenk Turanlı(bass)
Mehmet Demirdelen(davul)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gulden
Tarih 20 Mart 2007 23:29
Mesaj konusu Re: 3noktabir
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
ben bir tek 'dediler ki' şarkısını biliyorum..güzel bi şarkı..diğer şarkılarını da dinliycem..teşekkürler musacan1992
  Kullanıcının profilini görüntüle
musacan1992
Tarih 20 Mart 2007 23:31
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
aynen ben de bir tek o şarkısını biliyorum
ilk defa ben de 'dediler ki' şarkısından grubu tanıdım
metalANDgod
Tarih 24 Mart 2007 14:15
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
zaten albümleri de çıkmadı galiba değil mi? türkiyede alternatif rock yapan gruplara ihtiyaç var 3.1 bir de bu ihtiyacı doldurmaya yönelik küçük bir nokta:D ama yine de iyi müzik yapıyolar:)
TOPRAK
Tarih 26 Mart 2007 22:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
grubun henüz albümü yok..zaten barda filminin sound track albümü içinde..yakında albümleride geliyomuş..haberler geldi..o yüzden hala amatör bir grup..
TOPRAK
Tarih 29 Mart 2007 02:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
şarkı filmin felsefesini içeriyo..tgg..tekrar gözden geçirme..
denizkizi
Tarih 29 Mart 2007 14:22
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
bu iyi bi felsefeymiş ya hani şu tekrar gözden geçirme olayı
hurkal
Tarih 9 Nisan 2007 19:00
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 39
barda filmine yakışan bi sountrack bence iyi işler yapacaklarını umuyorum..
last
Tarih 10 Nisan 2007 12:22
Banlı
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
başkasının isminden isim yaptı kendi ismini aldı..
gulden
Tarih 10 Nisan 2007 12:26
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
last yazmış:
başkasının isminden isim yaptı kendi ismini aldı..

nasıl yani 'başkasının isminden isim yaptı' biraz açıklar mısın bize?
ben bilmiyorum da..
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
1, 2, 3, 4  Sonraki