şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ özlem tekin
Yazar Mesaj
multeciyim
Tarih 16 Nisan 2008 22:31
Mesaj konusu Re: özlem tekin
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
programı güzelmiş salı izledim bu kadının doğallığını seviyorum... Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 17 Nisan 2008 16:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ben pek beğenmedim programını yani ordann oraya çok koşuşturuyor çok hızlı böyle çabuk çabuk konuşuyor yani belki hiperaktifliğindendir ama izletemiyor programı bir süre sonra değiştiriyorum yani bence böyle
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
buket09
Tarih 17 Nisan 2008 18:11
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
ya ben izlemedim unutmuşum
Hazal
Tarih 17 Nisan 2008 18:35
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
özlem tekin i bir türlü sevemiyorum ama olurda bir gün şebomuzu programına davet eder de şebomuz çıkarsa sevmeye başlayabilrim:P
pelinn
Tarih 17 Nisan 2008 21:46
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 423
şebo kırmaz gelir inşallah yani
bOhEmZuLiK
Tarih 19 Nisan 2008 00:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
ya süper bir program ilk haftasını izleyememiştim ama ikincisinden itibaren kaçırmamaya çalıştığım programların arasına girdi
"hiper aktif" tam uymuş kendisine
multeciyim
Tarih 19 Nisan 2008 14:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
kesinlikle yaa yerinde duramıyor çatlak şey..
satanozge
Tarih 20 Nisan 2008 11:41
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
şebodan sonra bence en iyi bayan rockcı
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 00:41
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Bu kadının sesi çok güçlü şarkıları da hiç fena değil.. Çok kaliteli şarkıları var ama boş şarkıları da var bana göre.. Genel olarak dinlenecek kriterde.. Kendini oyunculuğa da vurması güzel ama saçma sapan, kendine hiç yakışmayan rollerde oynaması beni delirtiyor.. Kendi kalitesini düşürüyor direk.. Tabii bana göre.. Bir de şu programı "Hiperaktif" programı iyi yürütüyo bence tamam ordan oraya fazla koşturuyor ama adı üstünde "hiperaktif!" yalnız programın kral tv'de olması kötü olmuş o kadar
DarkAges
Tarih 8 May 2008 14:48
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
valla pek bişey diyemiyeceğim tam seviyorum da diyemem sevmiyorumda diyemem ne bileyim öyle işte
11. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Sonraki