şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ beyaz show
Yazar Mesaj
ScoobY
Tarih 17 Nisan 2008 18:43
Mesaj konusu Re: beyaz show
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
tanıdığım birisi tv programlarına ajansla anlaşmalı seyirci götürüyordu ama çook uzun zamandır görüşemediğim için ulaşamadım işte =(
  Kullanıcının profilini görüntüle
matrock
Tarih 17 Nisan 2008 19:20
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
mükemmel olurdu... tvden idare edicez artık
Hazal
Tarih 17 Nisan 2008 19:33
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
Ben de gitmek içni bir iki yerden haber bekliyorum ama imkansızlaşıyor git gide.. sanırım ben de televizyona talim edenlerden olacağım
theconqueror
Tarih 18 Nisan 2008 09:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
daha erken haberim olsaydı benim bir kaç kişiyle gidebilme imkanım olurdu.o tür programların servisini yapan kişi bizim tanıdık.ama malesef olmadı.bir dahaki seferi bekleyeceğiz artık
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
uLge
Tarih 18 Nisan 2008 11:58
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 44
ben de çok uğraştım fakat olumsuz yanıt aldım keşke daha önceden haberim olsaydı hallederdim belki program bugün.. malesef ki tv'den izliyeceğim ben de..=(
pelinn
Tarih 18 Nisan 2008 12:18
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 401
onu canlı canlı izlemek de güzel
Hazal
Tarih 18 Nisan 2008 16:25
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
bana da kesin haberler geldi ve ben de gidemiyorum arkadaşlar:(... telefonla bağlanmayı deneyeceğim umarım bu sefer şans yüzüme güler de sitemizi de şebomuza duyurmuş oluruz lütfen dua edin:)
multeciyim
Tarih 18 Nisan 2008 17:33
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
hazalcım şansın bol olsun inşallah duyarabilirsin ya bende deniycem...
efsundeniz
Tarih 18 Nisan 2008 18:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ben arasamda dilim tutulur konuşamam o yüzden aramıcam galiba:)ama kamera,fotograf makinası ne varsa hepsini hazırladım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Hazal
Tarih 18 Nisan 2008 19:14
Görevli
Görevli
efsuncum ben de arayacağım falan diyorum ama tek dileğim ağlamamak:).. aklımda sabahtan beri eğer bağlanarabilrisemneler söylerim planları yapıyorum ama onun sesini duyduğumda neler aklıma gelir bilemiyorum. umarım yaşasın şeboist kardeşliği diyip suratına kapatmam:P
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki