| Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ The Da Vinci Code [Da Vinci Şifresi] |
| Yazar |
Mesaj |
| Soygaz |
 16 Nisan 2008 17:17
 The Da Vinci Code [Da Vinci Şifresi] |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
|
Dan Brown'ın dünya çapında olay yaratan romanından uyarlanan "Da Vinci Şifresi"nde, Harvard'da simge-bilim profesörü olan Robert Langdon bir toplantı için Paris'e gelmiştir. Bir gece, acil bir telefon alır: Louvre Müzesi'nin yaşlı küratörü müzenin içinde öldürülmüştür ve polis cesedin yanında tuhaf bir şifre bulmuştur. Langdon, yetenekli Fransız kriptolojist Sophie Neveu ile birlikte şifre üzerinde çalışmaya başlar. Kısa süre sonra izler onları Leonardo Da Vinci'nin ünlü tablosu Mona Lisa'ya götürür. Bu garip bağlantı, onları tehlikeli bir maceranın ortasına çekecektir; çünkü öldürülen müze müdürü de Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo, Da Vinci gibi aralarında pek çok tarihre malolmuş ismin yer aldığı gizli bir kuruluş olan Sion Manastırı Derneği'nin bir üyesidir. |
| |
|
| |
 |
| bOhEmZuLiK |
 19 Nisan 2008 00:30
 Re: The Da Vinci Code [Da Vinci Şifresi] |
|
|

Forum Demirbaşı
|
leonardo da vinci
sanırım resmindeki şifrelerden bahsediyor
monaliza resmindeki şifrelerden ama gereksiz bence bu kadar derinlere inilmesi
bu şifreyi hiç kimse çözememiş çözülecek gibide durmuyor |
| |
|
| |
|
| darkpurple |
 7 Haziran 2008 18:25
|
|
Banlı
Meslek: Mühendis
|
Ben beğendim çünkü kitabını okumuştum ve izlerken tıpkı okurkenki kafamda çektiğim filmi izler gibi oldum benim tavsiyem film değil önce kitap... hatta don brown ın diğer kitaplarını da tavsiye ederim |
| |
|
| |
 |
| Sebomyna |
 8 Haziran 2008 22:30
|
|

Aktif Üye
|
|
Bencede kitabını okuyan filmi daha iyi anlayabilir.Film kitaptan kopuk biraz ama kitaptan bilgi sahibi olunduğu için filmin anlaşılırlığı artıyor.Güzel bir film kitap daha da güzel:) |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 8 Haziran 2008 23:40
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
bense filmi beğenmedim..çünkü kitabını okudum..bir çok detay anlatılmamış..yani kitabı okumayanın neyin ne olduğunu bilemeyeceği sahneler var..anlatmış ama neden olduğunu gösterememiş..her ayrıntı tabiki gösterilemez sonuçta film ama çelişen noktaları var.. |
| |
|
| |
 |