| Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ beyaz show |
| Yazar |
Mesaj |
| wolky |
 19 Nisan 2008 01:23
 Re: beyaz show |
|
|

Yeni Üye
Meslek: Mühendis
|
|
Arkadaşlar ya ŞEBO beyaz showda bomba gibi bir program yaptı ne lost ne başka birşey şebnem bir tane en kısa zamanda izmite bekliyoruz görüşmek üzere kendinize iyi bakın |
| |
|
| |
|
| pelinn |
 19 Nisan 2008 01:28
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
gerçekten en güzel beyaz showlardan biriydi. Seyircilerden biri telefon bağlantısında ' josh gitti programın tadı kalmadı'' deyince çok sinirlendim neyse şebomuz her zamanki gibi kısa ve öz cevabını verdi |
| |
|
| |
|
| eroLk |
 19 Nisan 2008 01:40
|
|

Yeni Üye
Meslek: Web
|
evet şebo iyi cevap verdi ) |
| |
|
| |
|
| sinan |
 19 Nisan 2008 01:54
|
|
Site Admin
|
|
| |
 |
| pussuk |
 19 Nisan 2008 09:13
|
|

Aktif Üye
|
evde ekranla bütünleştim yaa annemler seslenip seslenip bişeyler soruyordular gerçekten çok güzeldi açıkca söyleyim şebom olmasa hayatta sonuna kadar izlemezdim beyaz showu şebomuz meleğimiz çok tatlı çok şirinde doğaldı hele o helyum gazında süperdi yaa kelimeler yetse daha neler neler yazıcamda yetmiyor |
| |
|
| |
|
| pelinn |
 19 Nisan 2008 09:20
|
|

Site Ahalisi
|
evet helyum bölümü muhteşemdi.oraya gelen herkes helyum bölümünde biraz kapris yapıyor. şebo aksine çok doğaldı ve çok tatlıydı kısacası süper bir program oldu |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 19 Nisan 2008 10:06
|
|

Görevli
|
gözümü kırpmadan izledim ama şarkılarda bir türlü ağlamama engel olamadım.. program bir yandan mini konser gibiydi.. meleğimiz çok tatlı ve çok doğaldı evinde arkadaşlarıyla muhabbet eder gibiydi:)..
program başladığı andan itibaren ev telefonundan ayrı cep telefonundan ayrı aradım hatta ilk verdikleri numara bir süre sona kilitlendi gecenin ilerleyen saatlerinde 2 kez düşürdüm numarayı ama açan olmadı ..
ayrıca o telefondaki seyirciye de çok sinir oldum ve josh a beyaz da gereğinden fazla ilgi gösterdi oradaki seyirciler de gitme vs.. yok konfetiler falan adamın umrunda bile olmadı yine dediği saatte gitti.. sonuçta kendi topraklarından başarılı bir aktör bu kadar abartmaya gerek yoktu bence..
her neyse şebo hemen bozulan moralimi yerine getirdi zaten:).. bir tane o doyamadım akşam resmen.. yeni albüm ve önümüzdeki konserleri soracaktı beyaz o da arada kaynadı..
canlı performansları tek kelimeyle mükemmeldi.. hepsinin yüreğine sağlık bize doyamayacağımzı unutamayacağımız bir gece yaşattılar:) |
| |
|
| |
|
| rockville |
 19 Nisan 2008 10:13
|
|

Yeni Üye
|
|
off süper bir geceydi=) teşekkürler beyazz !! seni seviyorummm şebo"mm |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 19 Nisan 2008 10:20
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
tubacım programı kaçırmadım izledim:) vee harikaydı yaklaşık6 şarkı söyledi ve en çok fırtına performansını beğendin'neyleyim'kısmını harika söyledi akustikti ama çook güzeldii helyumu zaten söylemiyorum o ayrı bir olay önce korktu sonra istedi:) ve şebomuz ilk kez TV de bu kadar rahattı seyircilere laf bile yetiştiriyordu yani kısaca büyüleyiciydi niye bizi bu kadar beklettin şebom |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 19 Nisan 2008 10:26
|
|

Görevli
|